duminică, 6 ianuarie 2013

Reducere 400 lei la utrabook-urile de la Flanco

Magazinul online Flanco face o reducere de 400 de lei la orice laptop ultrabook din magazin pana pe 13 ianuarie 2013.


Veti gasi in magazin laptopuri cu pret redus de la marci ca: Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, Samsung, Sony , Toshiba si cu diferite configuratii. Gasiti laptop-uri cu placi video dedicate si placi video integrate, cu procesoare Intel si diagonale ale display-ului de la 11,6 inchi si terminand cu 15,6 inchi.



Oferta de laptopuri dupa firma


Iata termenii si conditiile promotiei:
I. Oferta “400 lei reducere la orice ultrabook” („denumită în cele ce urmează Oferta”) este valabilă, în perioada : 28.12.2012 – 13.01.2013 (inclusiv), pentru achizitia tuturor ultrabook-urilor din Oferta, comercializate in reteaua de magazine Flanco si online, pe site-urile detinute de Flanco, în limita stocului disponibil.

II. Oferta consta in aplicarea unei reduceri de 400 lei la pretul de comercializare al tuturor ultrabook-urilor la prezenta Oferta, comercializate in reteaua de magazine Flanco. Preturile afisate la raft pot prezenta comparativ pretul cu reducere si pretul fara reducere.

III. Aceasta Oferta nu se cumulează cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Flanco, indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fără a se limita la card de fidelitate, card cadou, alte carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare); asadar, clientul care optează pentru aceasta Oferta nu va putea beneficia de alte reduceri / discount-uri / oferte promovate în magazine.

IV. Flanco isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv, în orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine.
Sursa: Flanco.ro


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 12:09 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.