luni, 11 octombrie 2021

Când este Black Friday România 2021

Evenimentul cu reduceri și promoții Black Friday 2021 are loc la jumătatea lunii noiembrie și este cu două săptămâni mai devreme decât în America. Vezi când cade Black Friday 2021 România și pe ce dată începe magazinul online Emag, Altex, Flanco, Media Galaxy și ceilalți retaileri români.



Când e Black Friday la eMAG în 2021
Așa cum am scris acum câteva zile, Black Friday la Emag 2021 va fi pe 12 noiembrie, calculând după anii trecuți. Emag dă de obicei tonul la reducerile de Black Friday și cum în ultimii ani a organizat evenimentul în a doua zi de vineri a lunii noiembrie, logic este ca și în 2021 să se întâmple la fel.

Dacă Emag începe Black Friday pe 12 noiembrie, ora la care dă drumul la reduceri nu prea se știe. Judecând după anii anteriori, probabil că în noaptea de joi spre vineri va opri site-ul și dimineața între orele 6, 7 sau chiar opt, redeschide site-ul și toate produsele din promoție vor fi afișate.






Ce reduceri sunt de Black Friday 2020 pe eMAG

Ca în fiecare an, de Black Friday Emag face reduceri la toată gama de produse care se află în magazin, și aici amintim televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion și articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casă și grădină, produse de îngrijire personală pentru adulți și copii, mobilă, jucării și anvelope.

Când e Black Friday la Altex
Cu Altex e altă mâncare de pește. Magazinul a furat în fiecare an startul și a început Black Friday mai devreme și au terminat cu reducerile mai târziu. Dacă este să judecăm după anii anteriori, Altex va da drumul la reducerile și promoțiile de Black Friday la începutul lunii noiembrie 2021. Asta nu împiedică magazinul să aibă vârful de reduceri în aceeași zi cu Emag.

Când e Black Friday la Media Galaxy
Media Galaxy este fratele mazinului Altex și ne așteptăm ca și în 2021 să urmeze același traseu ca și Altex. Probabil că Media Galaxy va începe Black Friday tot la începutul lunii noiembrie, cu vârf de reduceri pe 12 și apoi vor continua cu promoțiile până la sfârșitul lunii.

Când e Black Friday 2020 la Flanco
La fel ca și în anii trecuți magazinul Flanco va urma pașii Emag și va organiza evenimentul Black Friday tot în aceeași zi. Dacă Flanco va da drumul la reduceri mai devreme, cu siguranță că vom anunța și noi aici pe site.

Când e Black Friday 2020 la produse Fashion
De Black Friday 2021, cu siguranță că și magazinele online de haine, încălțăminte și accesorii se vor alinia la startul evenimentului Black Fridy. Dintre magazinele pe care ar trebui să stați cu ochii pe ei, enumerăm magazinele grupului spaniol Inditex, care deține Zara, Bershka, Pull & Bear și Massimo Dutti, dar și lanțurile New Yorker, C&A și retailerii online About You și Fashion Days deținut de Emag.


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 11:15 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.