joi, 29 noiembrie 2018

FashionDays - magazin online de fashion

Magazinul online FashionDays.ro a devenit in cativa ani, cel mai mare magazin din tara care vinde imbracaminte si incaltaminte pentru femei, barbati si copii, dar in general, magazinul numarul unu pe nisa de fashion. "Fashion Days, cel mai mare magazin online de moda" cum se intituleaza ei pe site, iti pune la dispozitie sute de mii de produse de imbracaminte si incaltaminte si ultimele colectii ale brandurilor de top.


Magazinul FashionDays a fost preluat de catre gigantul EMAG.ro acum cativa ani si de atunci afacerea lor a inflorit devenind in scurt timp lider de piata pe nisa de fashion. Unul dintre lucrurile care i-au propulsat este preluarea ideilor de la Emag si in special politica de retur a produselor.

"Daca vrei sa returnezi o comanda sau un produs, sa stii ca e foarte simplu. Ai doua modalitati prin care poti face asta: prin curier sau in showroom, dar pentru ambele optiuni trebuie sa tii cont ca ai la dispozitie 30 de zile calendaristice de la data primirii coletului." scrie magazinul FashionDays pe site la sectiunea cu detalii despre retur, sectiune pe care va indemnam s-o cititi inainte de a face primele cumparaturi din magazin.

O alta politica a magazinului Fashion Days este cea prin care pune la dispozitie transport gratuit la livrare la cumparaturi care depasesc suma de 199 de lei.

Site-ul FashionDays.ro se imparte in cateva categorii de produse care il fac simplu de folosit si mai important, de gasit produsul dorit.

Prima categorie este "Femei". La o trecere cu mouseul peste aceasta categorie se deschide un meniu care va arata produsele din categorie si anume: imbracaminte, incaltaminte, ceasuri, accesorii, genti, cosmetice, produse pentru casa, branduri si nu il ultimul rand, reducerile in subcategoria Outlet.

A doua categorie este "Barbati" si la fel ca si la femei, subcategoriile se deschid la fel si contin aceleasi tipuri de produse, dar pentru barbati.

Categoria a treia este dedicata copiilor si contine subcategoriile imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru baieti si fete.

Categoria Branduri vine cu o lista de la A la Z a tuturor firmelor de fashion prezente in magazinul online FashionDays.

Una din categoriile apetisante din magazin este cea de Outlet. Aici gasiti imbracaminte si incaltaminte pentru femei, barbati si copii cu preturi reduse care pot ajunge si pana la 75%.

Plata produselor in magazinul online FashionDays se face prin 3 metole:
Ramburs - platesti atunci cand marfa iti este livrata acasa.
Plata online cu cardul
Si plata prin Pay by Click - mai multe detalii in sectiunea metode de plata.

In concluzie, magazinul online FashionDays ofera o gama foarte larga de produse fashion la preturi ok, cu politici bune in privinta livrarii, returului si a platii.

Voi ce parere aveti? Ati cumparat de la FashionDays?


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 08:27 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.