luni, 3 decembrie 2018

Ziua EMAG 2018 vine cu reduceri de 10 milioane de lei

La inceputul lui decembrie acum 17 ani, magazinul online EMAG isi incepea activitatea si in prezent a ajuns cel mai mare retailer din Romania. In fiecare an la inceputul lui decembrie EMAG vine cu reduceri de 10 milioane de lei, sarbatorind aniversarea cu una din cele mai tari promotii ale anului.

Este cazul si in anul 2018, cand EMAG va organiza evenimentul Ziua EMAG pe 4 decembrie si , ca si in anii trecuti, face reduceri de 10 miloane de lei la produsele din categoria electronice dar si din celelalte, cum ar fi: produse pentru casa si de bricolaj, jucarii pentru copii si bebelusi, auto moto, carti, ingrijire personala si cosmetice si nu in ultimul rand, Emag face reduceri si la categori Fashion, care a devenit una foarte cautata in magazin.


La partea de electronice, EMAG.RO nu uita sa faca reduceri la televizoare, telefoane smartphone, laptopuri, calculatoare, tablete, console gaming, aparatura audio, video, foto. O alta categorie de electronice foarte cautata la EMAG este cea cu produse electrocasnice si magazinul face si aici reduceri consistente la electrocasnicele mari si mici.


Magazinul a lansat si un ghid care sa va ajute sa faceti cumparaturi mai rapid si mai usor pe situl EMAG.

1. Pregateste lista cu produsele favorite
Afla ce isi doresc cei dragi si oferale cele mai potrivite cadouri. Adauga produsele in lista de favorite, sa le comanzi simplu si rapid.

2. Conecteaza-te in contul tau
Nu uita sa te conectezi de asta seara in contul tau EMAG, sau daca inca nu ai, creaza-ti un cont EMAG AICI.

3. Salveaza cardul in contul EMAG
Salveaza datele cardului tau bancar in contul de client EMAG, in Cardurile mele.Vei comanda si mai repede produsele dorite, in deplina siguranta.
Sigur, daca preferi, poti plati si numerar.

4. Foloseste codul aniversar
Marti, 4 decembrie, ai si oferte grozave si extra reduceri prin codul eMAG17ani.

Contorul iti va arata cat mai este pana se termina promotiile, asa ca nu ezita sa profiti de ofertele zilei!

Vezi mai multe detalii.


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 09:10 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.