miercuri, 28 noiembrie 2018

EMAG zine cu reduceri de Centenar - 1 decembrie 2018

Black Friday  a trecut si stim ca multi dintre voi nu ati reusit sa va cumparati produsul pe care il doreati. Nicio problema. Magazinul online EMAG organizeaza de 1 Decembrie Ziua Natioanala a Romaniei, promotia "Marea Unire a preturilor mici" care vine cu reduceri de pana la 50% la toate categoriile de produse din magazine. Si daca nici de data aceasta nu reusiti sa va cumparati produsul dorit, Emag organizeaza in jurul datei de 6 decembrie 2018 promotia cu reduceri prilejuita de Ziua EMAG.


Intr-o alta ordine de idei, luna decembrie este luna cadourilor si prima sarbatoare este cea de Sfantul Andrei, cand multi dintre copii vostrii poarta acest nume. A doua si ea destul de curand in lista de cadouri este sarbatoarea de Sfantul Nicolae cand orice copil ar trebui sa primeasca un cadou in ghetute sau mai mare, sa nu incapa in ghetute :). Si asta daca au fost cuminti :).

In aceasta perioda magazinul online EMAG desfasoara si promotia "Iarna copiilor" in care gasiti reduceri la produsele electronice si non electronice care pot fi un cadou ideal pentru copilul vostru.

Dar iata lista de categorii care au reduceri de ziua Unirii in magazinul online EMAG. Intrati pe fiecare in parte pentru a vedea fiecare categorie cu produse la reducere.













Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 10:00 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.