joi, 15 noiembrie 2018

Detalii despre reduceri de Black Friday 2018 live

Evenimentul Black Friday Romania 2018 deja a inceput in unele magazine online iar altele sunt gata sa inceapa astazi. Altele vor oganiza Black Friday maine si in weekend.

Magazinul online EMAG.ro va incepe Black Friday maine 16 noiembrie si incepand de asta seara, vom pune aici reducerile pe care le primim pe e-mail, asa ca salvati pagina si reveniti din cand in cand pentru oferte noi de la EMAG si de la alte magazine online.

ALTEX.ro a inceput deja reducerile de Black Friday si multe ponturi le veti gasi mai jos.

Magazinul EVOMAG.ro a inceput si el si la fel ca si in cazul Altex, veti gasi mai jos si reduceri de la ei. Nu uitam nici magazinele de fashion, cosmetice, carti, ceasuri si bijuterii sau produse auto.

Vezi când cade Black Friday România în 2021

Vezi Black Friday 2021 la Emag

Vezi Black Friday 2021 la F64

Vezi Black Friday la Evomag 2021

Sub denumirea de "Blec Fraidei - Reduceri de sta mata-n coada", magazinul online ALTEX.RO a inceput cu reducerile de Black Friday. Magazinul are la reducere toata gama de produse electronice precum: tablete, telefoane, televizoare, laptopuri, calculatoare, console gaming si multe altele.

Vedeti reducerile Altex pe categorii de produse
Electrocasnice Mari
Electrocasnice Mici
Telefoane si tablete
Laptop, Desktop si IT
TV, Audio, Video si Foto
Console, Jocuri si Jucarii
Beauty si Baby
Climatizare
Casa si Gradina
Auto


Magazinul FashionDays.ro a pornit Black Friday

Fashion Days vine cu reduceri de pana la 90% la haine si incaltaminte. In plus in magazin gasiti si reduceri la ceasuri de firma si accesorii pentru femei si barbati.A inceput Black Friday si in magazinul online al al furnizorului de servicii de telefonie mobilă Orange.ro.

Gasiti reduceri la telefoane, tablete si diverse gadget-uri care se conecteaza wireless la telefon.Mall-ul online ELEFANT.ro a inceput de ieri campania cu reduceri de Black Friday si o vor tine asa pana pe 16 noiembrie. Sub denumirea de "Black Friday Vine Mai Devreme" magazinul Elefant scoate la reducere electronice, parumuri, cosmetice, carti, jucarii, articole pentru bebelusi, ceasuri, genti si produse HomeDeco.


Magazinul online CEL.ro desfasoara deja de cateva zile Cel mai Cel Black Friday si ofera reduceri de pana la 70%. In oferta magazinului sunt reduceri la laptopuri, telefoane, televizoare, componente PC, Electrocasnice, Fashion, Bebe & Jucarii si Auto & Bricalaj.


A inceput Black Friday 2018 si la OKIAN.ro

Libraria online Okian a dat drumul la reducerile de Black Friday. Vine cu reduceri de pana la 80% la peste 9.000 de titluri de carti.


Magazinul Meli Melo Paris care vinde haine, incaltaminte, bijuterii, genti si diverse accesorii de dama, a inceput in aceasta seara reducerile de Black Friday.

Primele reduceri sunt de 25% la urmatoarele categorii de produse
Genti dama: https://melimeloparis.ro/produse/genti-dama.html

Bijuterii: https://melimeloparis.ro/produse/bijuterii.html
Accesorii dama: https://melimeloparis.ro/produse/accesorii-dama.html
Haine si incaltaminte de sezon: https://melimeloparis.ro/produse/haine-si-incaltaminte-de-sezon.html
Acesorii de par: https://melimeloparis.ro/produse/accesorii-par.html
Meli Melo Deco: https://melimeloparis.ro/produse/meli-melo-deco.html


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 11:31 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.