marți, 13 februarie 2018

Modalitati de plata in magazinul FlancoCare sunt modalitatile de plata in magazinul online Flanco - Informatii despre plata in numerar sau ramburs, plata cu cardul in rate fara dobanda, Plata prin cardul Flanco Cetelem, Avantaj, Raiffeisen, Transilvania si plata prin credit, iTransfer si ordin de plata.

Magazinul online Flanco accepta pe langa in numerar atunci cand primiti coletul acasa si plata prin cardul propriu denumit Flanco Cetelem si desigur plata in rate fara dobanda prin diferite carduri sau banci. De asemenea, ratele la Flanco se pot plati si prin credit, iar rata pe luna si link-ul catre calculatorul de rate se gasesc sub pret in pagina produsului pe care vreti sa-l cumparati.

Iata mai jos cum puteti plati produsele cumparate din magazinul Flanco.

PLATA NUMERAR
Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau atunci cand ridici produsele din magazin. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, vei face plata direct la acestia. Pentru plata in numerar nu percepem nicio taxa de ramburs.

PLATA CU CARDUL
Poti plati cu cardul de debit sau cu cardul de credit atat Online cat si in Magazin. Poti verifica ofertele de plata cu cardul de credit pentru Online AICI si pentru Magazin AICI.
Aceste link-uri de mai sus va duc catre pagina in puteti vedea ce carduri accepta plata in rate fara dobanda.

CARD CETELEM
Poti plati cu cardul tau de credit Flanco Cetelem, atat Online cat si in Magazin. Pentru plata online cu Cardul Cetelem pasii sunt prezenti AICI. Clic pentru a vedea pasii prin care puteti cumpara prin cardul Flanco Cetelem.

PLATA PRIN CREDIT
Poti achizitiona produsele dorite prin credit; online poti opta pentru Creditul Flanco, urmand cativa pasi simpli - pentru Credit Online vezi detalii AICI. Pentru informatii despre ofertele de creditare in magazine vezi detalii AICI.

iTRANSFER
iTransfer este o metoda de plata ce permite finalizarea tranzactiei online direct din interfata de internet banking. Utilizand serviciul de internet banking al bancii tale, vei putea efectua plata exact ca in cazul unui transfer bancar obisnuit.

ORDIN DE PLATA
Poti plati prin ordin de plata doar in baza formularului de comanda salvat in contul tau, la plasarea comenzii. Livrarea comenzii se va face dupa confirmarea platii.


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 15:58 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (21) (14) (5) (21) (488) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.