miercuri, 7 februarie 2018

Cele mai vandute televizoare la ALTEX

Magazinul online Altex este poate cel mai cautat cand vine vorba de cumpararea unui televizor si ne-am gandit sa va aratam care sunt cele mai vandute sau cele cele mai cumparate televizoare de la Altex.

Vom include in lista, televizoarele care apar pe site-ul Altex atunci cand este selectata ordonarea "Cele mai vandute televizoare" si vor fi in lista televizoare LED cu functie de Smart TV si fara, cu rezolutie HD, Full HD si 4K Ultra HD de la firme producatoare precum: Samsung, LG, Sony, Vortex, Panasonic si Hitachi.


1. Televizor HITACHI HB4T61 LED Smart High Definition, 81cm
Pentru cei care vor un televizor cu o diagonala obisnuita in ziua de astazi (80 cm), televizorul HITACHI HB4T61 este unul ok si se pare ca si cel mai cumparat din oferta Altex. Are o rezolutie HD 1366x768 cu contrast si luminozitate decenta. Este smart si puteti naviga pe internet cu el in conditii bune sau puteti viziona filmulete pe Youtube prin aplicatia dedicata.
Televizorul are doua mufe HDMI si un port USB ce poate rula urmatoarele codecuri de filme: .MPG .MPEG, .DAT, .VOB, .MKV, .MP4, .MOV, .FLV, .3GP, .AVI, .ASF .WMV.

Pretul lui este in jur de 1.000 RON.

Cumpara televizorul de la Altex


2. Televizor SAMSUNG UE40MU6172 LED Smart 4K Ultra HD, 101cm
Al doilea cel mai cumparat televizor de la Altex, este smartul SAMSUNG UE40MU6172. Este un televizor care poate fi ideal intr-un dormitor de dimensiuni normale si poate si intr-o sufragerie de apartament, insa va recomandam totusi o diagonala mai mare. Televizorul are functie de smart tv care la Samsung s-a imbunatatit foarte mult in ultimul timp. Aplicatia de Youtube ruleaza foarte bine, browserul se comporta foarte decent, iar aplicatiile de HBO GO, Amazon sau Netflix ruleaza foarte bine si fara intreruperi. Modulul de wireless incorporat isi face treaba cu brio, ramanand conectat la internet peste 95% din timp.

Up-Scalingul la 4K este foarte bun datorita procesorului Quad Core pe care acest televizor il are incorporat.
SAMSUNG UE40MU6172 are 3 mufe HDMI si doua porturi USB care citesc aproape orice format video.

Pretul lui este in jur de 2.000 RON.

Cumpara televizorul de la Altex


3. Televizor LG 43UJ6307 LED Smart Ultra HD, webOS 3.5, 108cm
Pe locul 3 gasim un super televizor de la LG. Potrivit perfect pentru un dormitor, poate fi folosit si intr-o sufragerie fara probleme. Este model 2017 cu functie de Smart TV foarte buna, ruland aplicatiile fara probleme pe ultima versiune de sistem de operare de la LG - webOS 3.5. Browserul se misca foarte bine, la fel si aplicatiile, tot amsamblul fiind pus in miscare de un procesor de calitate. Daca va achizitionati si o telecomanda smart, aveti un televizor perfect pentru anul 2018 - in limita pretului.

Pretul lui este in jur de 2.500 RON.

Cumpara televizorul de la Altex



4. Televizor curbat SAMSUNG UE49M6302A LED Smart Full HD, 123cm
Sarim de pe podium si gasim pe locul 4 un televizor curbat marca Samsung cu tot tacamul de tehnologie aplicat la el. Este înțesat cu functii care mai de care mai pompoase care fac accest televizor sa se apropie de gama de lux a televizoarelor Samsung, desi pretul de 3.000 de lei nu il claseaza pe acolo.

Nu avem ce sa-i reprosam acestui televizor si daca faptul ca este curbat, este un atu pentru voi, atunci puteti sa-l cumparati fara teama ca anul acesta va iesi ceva cu mult mai bun.

Cumpara televizorul de la Altex


5. Televizor VORTEX V28CK600 LED High Definition, 71cm
Sarim inapoi spre televizorele ieftine si cu diagonala mica si va prezentam televizorul VORTEX V28CK600 clasat pe locul 5. Cu diagonala de 71 de centimentri, il recomandam mai mult in bucatarii, dar ca sa nu fim rautaciosi, poate fi montat si intr-un dormitor de dimensiuni mici.

Televizorul nu are ncio functie de smart, cu exceptia portului USB care este in stare sa citeasca urmatoarele formate: JPEG, JPG, MP3, WAV, AAC, AVI/MPEG/MPEG-4/TS/MKV/FLV/VC.
In rest televizorul este unul clasic care ofera o calitate HD a imaginii si atat.

Pretul lui este in jur de 650 RON.

Cumpara televizorul de la Altex


6. Televizor LG 32LJ610V Smart Full HD, 80cm
Un televizor din gama 2017 marca LG cu o calitate Full HD si o diagonala potrivita pentru un dormitor. Un smart TV ce se misca destul de bine, folosind aplicatii din LG Content Store pe ultimul sistem de operare de la LG - webOS 3.5. Are wireless incorporat si dispune de doua porturi USB.

Pretul lui este in jur de 1.400 RON.

Cumpara televizorul de la Altex



7. Televizor VORTEX LEDV32V-289S LED Smart High Definition, 81cm
Un televizor ieftin fara pretentii, chiar daca are incorporata tehnologia Smart. Daca doriti un televizor pentru dormitor, la care doar sa priviti si daca aveti cont Netflix sa priviti filme, acesta este televizorul care va trebuie.

Pretul lui este in jur de 800 RON.

Cumpara televizorul de la Altex


8. Televizor curbat SAMSUNG UE49MU6272 LED Smart Ultra HD, 123cm
Se pare ca Samsung face televizoare curbate foarte bune, daca in primele 10 gasim un nou televizor curbat.

Un televizor asemanator cu cel de pe locul 4, cu functii aproape la fel, pe care vi-l recomandam cu placere.

Pretul lui este in jur de 2.800 RON.

Cumpara televizorul de la Altex


9. Televizor SONY KD55XE7005BAEP LED Smart Ultra HD, 139cm, 4K HDR
Deja am trecut la un alt nivel. Un televizor din gama de intrare in modelele de lux de la Sony. Un design mult mai placut, o diagonala de 139 de centimetri pe care o recomandam in orice sufragerie si chiar intr-un dormitor ceva mai mai mare.

Din pacate, partea de smart nu este bazata pe Android ca la alte modele mai scumpe, insa suntem convinsi ca aplicatiile din Opera store isi fac treaba cu succes.

Pretul lui este in jur de 4.000 RON.

Cumpara televizorul de la Altex


10. Televizor curbat SAMSUNG UE55MU6272 LED Smart Ultra HD, 138cm
Revenim pe locul 10 cu un nou televizor curbat de la Samsung, care are o diagonala mai mare, un design mult mai frumos si mai multe functii smart decât precedentele.

Televizorul SAMSUNG UE55MU6272 este superb si il recomandam indiferent de locul unde hotarati sa-l amplasati. Partea de smart se misca foarte fluent iar calitatea este este exceptionala fiind sustinuta de procesorul Quad Core de la Samsung.

Pretul lui este in jur de 3.600 RON.

Cumpara televizorul de la Altex




Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 16:26 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.