joi, 15 februarie 2018

Black Friday in magazinele online din Romania

Black Friday este evenimentul cel mai mare din comertul online din Romania si este asteptat atat de clientii care spera sa prinda produsul dorit cu o reducere substantiala, cat si de magazinele online care au sansa sa vanda intr-o zi cat poate reusesc sa vanda intr-o luna.

Cele mai cautate produse in ziua de Black Friday raman in continuare cele electronice. Se cumpara in aceasta zi de oferte orice, incepand de la telefoanele mobile, televizoare, laptopuri sau tablete, la electrocasnice mari sau mici.

Apoi vine categoria Fashion, in care cele mai cautate oferte sunt reducerile la imbracaminte si incaltaminte pentru femei, barbati si copii, reducerile la ceasuri de firma la care se spera gasirea unei reduceri foarte mare si reducerile la accesorii.

Reducerile la produsele cosmetice sunt si ele foarte cautate in ziua de Black Friday, pentru ca sunt acele produse pe care nu trebuie neaparat sa le vezi ca sa le poti cumpara online.

Cand va fi Black Friday Romania in 2018?
Daca se respecta traditia de anul trecut, magazinele online din Romania ar trebui sa organizeze Black Friday pe data de vineri 23 noiembrie 2018.
Desi unii fura startul evenimentului, iar in America reducerile se fac in ultima zi de vineri din luna noiembrie, magazinele online din Romania au ales in fiecare an sa organizeze Black Friday in penultima zi de vineri din noiembrie.

Iata magazinele online care organizeaza evenimentul Black Friday

Vezi când cade Black Friday România în 2021

Magazine cu electronice

EMAG.RO

ALTEX.RO

PC GARAGE.RO

EVOMAG.RO

QUICKMOBILE.RO

CEL.RO

MARKETONLINE.RO

ITGALAXY.RO

PCHOUSE.RO

EVOCOMPUTERS.RO

iHUNT.RO

TECHSTAR.RO

VONINO.RO

E-BODA.RO

UTOK.RO

F64.RO

INTERLINK.RO

YELLOWSTORE.RO

CITGRUP.RO

ITGSTORE.RO

TEHNIVBAZAR.RO

VONMAG.RO

Incaltaminte si imbracaminte

ORIGINALS.RO

FASHION DAYS.RO

 DYFASHION.RO

 FASHIONUP.RO

 SEVENSINS.RO

 MYCLOSET.RO

 B-MALL.RO

 STARSHINERS.RO

 FASHIONAGENDA.RO

COMODO.RO

 BROXO.RO


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 11:09 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.