miercuri, 1 noiembrie 2017

Black Friday 2017

Se apropie sau deja este Black Friday 2017 in unele magazine online din țară. De astazi a inceput luna noiembrie si in traditia ultimilor ani, Vinerea Neagra se va desfasura in penultima zi de vineri din luna - adica pe 17 noiembrie.

Vezi când cade Black Friday România în 2021

Cu mic cu mare, magazinele online se pregatesc pentru acest eveniment insa multi dintre ei au inceput deja Black Fiday sau Black November, furand startul. Acest lucru nu este neaparat rau, pentru ca noi ca si consumatori avem mai mult timp sa ne orientam in cautarea produsului sau produselor dorite insa totusi asteptam ziua cand si EMAG va intra in joc. Si acest lucru se va intampla pe 17 noiembrie.

Dar sa incepem si sa vedem cum se desfasoara Black Friday in 2017.

Black Friday - K.O. din prima runda! se numeste campania de reduceri din magazinul online de electronice EVOMAG.ro si se desfasoara in perioada 1 - 5 noiembrie.

iHunt - magazin care vinde telefoane mobile a inceput de astazi campania de reduceri numita Black Friday pe bune.

Interlink - un magazin care vinde calculatoare, laptopuri si monitoare second hand si Refurbished a inceput BLACK FRIDAY WARM UP pe 1 noiembrie si vor derula reduceri până pe 10. Ii asteptam pe 17 noiembrie cu rduceri si mai mari.

Pe 27 octombrie a intrat in joc si unul dintre cele mai mari magazine online de electronice din țară. Flanco.ro a anuntat ca la ei Black Friday va ține de pe 27.10 până pe 19 noiembrie.

Pe 20 octombrie am primut mail si de la magazinul online cu incaltaminte sport de firma, Originals.ro. La ei incepuse-ră Jocurile Black Friday si se pare ca dureaza si astazi si probabil pana pe 17, 18 si 19 noiembrie.

Tot primul a fost si magazinul cu acelasi profil F64 care si-a numit evenimentul Black Friday Pro. Perioada de desfasurare a fost tot 20, 21 si 22 octombrie 2017.

Primul Black Friday s-a desfasurat in magazinul online ce vinde aparatura foto si video, Yellow Store. Perioada de desfasurare a fost 20, 21 si 22 octombrie 2017.

Iată si lista cu cele mai cunoscute magazine care organieaza Black Friday.
Electronice, it, electrocasnice si electrice

EVOMAG.RO

FLANCO.RO

PCGARAGE.RO

ALTEX.RO

QUICKMOBILE.RO

CEL.RO

MARKETONLINE.RO

ITGALAXY.RO

PCHOUSE.RO

EVOCOMPUTERS.RO

iHUNT.RO

TECHSTAR.RO

VONINO.RO

E-BODA.RO

UTOK.RO

F64.RO

INTERLINK.RO

YELLOWSTORE.RO

CITGRUP.RO

ITGSTORE.RO

TEHNIVBAZAR.RO

VONMAG.RO

Incaltaminte si imbracaminte

ORIGINALS.RO

FASHION DAYS.RO

 DYFASHION.RO

 FASHIONUP.RO

 SEVENSINS.RO

 MYCLOSET.RO

 B-MALL.RO

 STARSHINERS.RO

 FASHIONAGENDA.RO

COMODO.RO

 BROXO.RO


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 11:03 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.