duminică, 9 noiembrie 2014

Reduceri articole pentru copii si bebelusi - magazin Bebebliss.ro

Pana in ziua de Black Friday 2014, magazinul online Bebebliss are reduceri de pana la 50% la produse pentru copii si bebelusi din toate categoriile prezente pe site.

Iata la ce categorii de produse are reduceri magazinul Bebebliss
Reduceri la carucioare
Reduceri la scaune auto copii
Reduceri la patuturi
Reduceri la accesorii pentru patuturi
Reduceri la articole pentru plimbari
Reduceri la articole necesare unei camere pentru bebelus
Reduceri la articole pentru masa bebelusului: scaune pentru masa si produse pentru pregatirea mancarii
Reduceri la articole pentru Igiena si sanatate
Reduceri la jucarii
Reduceri la articole pentru mamici
Reduceri la haine pentru Copii
Reduceri la articole scolare
Reduceri la articole pentru plaja







Best Deal
                La rubrica best deal va propunem reducerea de 42% la pachetul Beaba pentru bebelusi compus din Aspirator, Termometru si Geanta.
                Reducerea este facuta din pretul vechi care era de 645 de lei iar acum cu reducerea de 42% a ajuns sa coste 371 de lei.

Pachetul Bebe Sanatos este compus din :
- Aspirator Nazal Electric Tomydoo: cel mai silentios si mai rapid aspirator nazal electric pentru bebelusi, recomandat din prima zi de nastere, usor de folosit acasa si de luat in vacanta. Aspiratorul nazal electric Tomydoo are 3 varfuri de aspiratie din silicon moale, care se pot steriliza.
- Termometru infrarosu Beaba 3 in 1: destinat in special masurarii instante a temperaturii corpului uman. Aparatul face masuratori ultra-rapide si ultra-precise. El masoara temperatura din camera, temperatura mancarii, a laptelui din biberon, a apei din cada, fara a intra in contact direct cu suprafata acestora.
- Geanta Accesorii de Baie Beaba :disponibila in 2 culori: bleu si roz, inteligent compartimentata si prevazuta cu manere speciale care o fac usor de transportat din baie in camera copilului, aceasta geanta va permite organizarea tuturor accesoriilor de ingrijire a bebelusului.



               Un alt produs pe care vi-l propunem la best deal este tarcul de joaca octogonal destinat bebelusilor de la 0 luni la 2 anisori, sau pana cand copilul dvs ajunge la o greutate de aproximativ 15 kg.
Acesta are o reducere de 300 de lei ajungand acum sa coste 499 de lei.

- Tarcul este compus din 8 portiuni cu latimea de 90 cm fiecare si inaltimea de 65 cm, 7 elemente gard si 1 element usa.
- Se poate transforma in tarc hexagonal prin indepartarea a doua laturi sau patrat, prin indepartarea a 4 laturi.
- Laturile pot fi indepartate dupa preferinte si dupa spatiu de care dispuneti, putand fi montate pentru a construi ulterior o bariera de siguranta.
- Tarcul din lemn este fabricat in Romania de catre Mesterelcu drag pt copilul tau.
- Tarcul este mesterit manual numai din lemn de fag (esenta tare). Astfel, copilul tău nu va respira urmă de vapori toxici și se va juca in siguranta, ca în sânul naturii.
- Gratie distantei dintre bare, inaltimii, muchiilor si colturilor rotunjite conform noilor reglementari Europene copilul dvs se va putea juca in deplina siguranta in tarcul Mesterel.
- In functie de imaginatia si necesitatile dvs tarcul din lemn se poate modula in diferite forme sau poate fi folosit ca bariera de securitate XXL.
T- arcul Mesterel se monteaza rapid cu ajutorul feroneriei incluse si pe baza instructiunilor de utilizare, iar cutia contine toate componentele necesare asamblarii.
- Diametrul: 250 cm


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 11:08 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.