marți, 28 octombrie 2014

A inceput "Noaptea Devoratorilor de Preturi" la ALTEX

Incepand de astazi 28 octombrie 2014 de la ora 18:00 a inceput la ALTEX promotia : Noaptea Devoratorilor de Preturi care aduce mari reduceri de preturi la produsele electronice din magazinul online.Vedeti reducerile "Noaptea Devoratorilor de Preturi"


La promotie "Noaptea Devoratorilor de Preturi" de la ALTEX intra produsele din urmatoarele categorii:

Electronice
Aici gasiti reduceri la televizoare LED, reduceri la aparatura audio si multimedia, reduceri la produse audio precum radio CD-uri si GPS-urile si reduceri la aparatura foto si video.

IT
Aici gasiti reduceri la laptopuri, tablete si calculatoare, reduceri la monitoare si imprimante, reduceri la mouse-uri, routere si memorii USB.

Comunicatii
In aceasta categorie gasiti reduceri la telefoane mobile, tablete si accesorii.

Electrocasnice mari
Aici gasiti reduceri la aragazuri, combine frigorifice, incorporabile si masini de spalat rufe si vase

Electrocasnice mici
In aceasta categorie gasiti reduceri la aspiratoare, radiatoare, espressoare, fiare de calcat, cuptoare cu microunde si altele.

Entertainment
In categoria Entertainment gasiti reduceri la console gaming si accesorii, reduceri la CD-uri cu jocuri si filme.Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 19:09 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (21) (14) (5) (21) (488) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.