marți, 7 ianuarie 2014

Transforma-ti televizorul in Smart TV cu Evolio Smart TV BOX - la EMAG

In sfarsit EMAG aduce in magazin aparatul care transforma televizorul obisnuit intr-unul Smart Tv. Partea pe care televizoarele Smart TV o au incorporata poate fi acum inlocuita extern de Evolio Smart TV BOX.

Aparatul  Evolio Smart TV Box este un mini PC bazat pe Android 4.2. Acesta iti transforma televizorul intr-unul smart: acces la mii de filme si seriale, peste 60 de canale TV, documentare si desene animate prin intermediul Seenow, serviciul românesc de TV & Video on Demand disponibil multiscreen, navigare web de pe televizor si acces la aplicatiile si jocurile Android.


Detalii complete, review-uri si pret la EMAG


Evolio Smart TV Box iti aduce divertismentul la tine acasa, in propria sufragerie. Echipamentul este insotit de acces timp de 6 luni la abonamentele TV, Avantaj si Filmbox Live din serviciul Seenow. Acum ai acces la continut video adaptat pentru toate nisele de interes, de la o multitudine de canale TV live, emisiuni inregistrate, filme si seriale, desene animate pâna la documentare si continut pentru adulti. Toate sunt disponibile instant din momentul accesarii Seenow de pe Evolio Smart TV Box.

Smart TV Box-ul poate fi folosit ca mini PC daca i se ataseaza tastatura si mouse. Joci jocuri Android pe ecranul televizorului, editezi documente, iti verifici mail-ul si ai acces la continutul din smartphone si laptop. Fotografiile si filmele facute cu telefonul mobil le poti viziona acum la rezolutia si marimea televizorului tau.

Conectarea la internet se face prin Wi-Fi incorporat, modem extern 3G sau prin cablu de retea. Navigarea pe internet pe ecranul televizorului iti ofera o experienta multimedia completa.  in plus, ai acces instant la retele de socializare, YouTube, si orice alte site-uri doresti sa vizitezi.

Evolio Smart TV Box are procesor Dual Core la 1 Ghz, 4GB memorie Flash si memorie RAM DDR3 de 1GB. Permite conectare prin USB, HDMI, RJ45, si accepta extinderea memoriei prin SD Card.



Detalii tehnice
System
   
Procesor:     All Winner A20
Frecventa:     Dual Core 1 Ghz
Memorie RAM:     DDR3 1GB
Sistem de Operare:     Android 4.2.2

Interfata
Control     Telecomanda Infrarosu:     Da
Butoane:     Buton ON/OFF
           
Memorie
Memorie interna:     4GB
Memorie externa:     Prin stick USB sau Card SD
           
Conectivitate
Audio:     Phone jack (L/R Stereo audio ),SPDIF,HDMI1.4
LAN:     RJ45 (10/100MB)
USB:     2 PORT-URI USB 2.0
Card reader:     SD/MMC Card
Power:     Adapter 5V/2A
           
Conectivitate Wireless
WiFi:     Built-in,  802.11b/g/n
3G:     Suporta Modem 3G
           
Dimensiuni: 160 x 145 x 33 mm
           
Greutate: 220 g


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 22:23 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.