miercuri, 22 ianuarie 2014

Ce este Smart TV la un televizor

Un televizor Smart TV este un televizor care are integrata functia de internet si Web 2.0 in optiunile lui. In linii mari, Smart TV inseamna combinarea tehnologiei unui televizor cu tehnologia unui calculator.

Televizorul are integrata o interfata Smart in care se poate naviga printre apps-uri preinstalate sau care pot fi descarcate si un browser web care permite navigarea facila pe internet.

Unele televizoare Smart TV vin si cu o telecomanda Smart care inlocuieste telecomanda clasica cand trebuie navigat prin apps-uri sau cand se navigheaza cu browserul pe net. La aceste TV-uri se poate conecta wireless si o tastatura care sa faca tastarea mai usoara.

De asemenea, acest tip de televizoare presupun si conectarea lor la internet si acest lucru se poate realiza prin clasica conexiune prin cablu cu mufa RJ45 sau / si prin conexiunea de tip Wireless.

Caracteristici speciale la televizoarele Smart TV
Modelele mai noi (in special Samsung) vin acum cu procesoare dual core sau Quad-Core care permit rularea simultana a mai multor aplicatii si ofera un plus de viteza in navigarea prin interfata sau la navigarea pe web.
Unele modele vin cu microfon si cu camera web integrata
Unele permit si comunicarea video prin Skype
Altele mult mai performante au recunoastere faciala, etc.



Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 15:10 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.