luni, 9 decembrie 2013

Unde trebuie sa fii atent astazi la reducerile EMAG

Dupa cum va anuntam, astazi EMAG implineste 12 ani de existenta si ofera carduri cadou in valoare de 2 milioane de euro.
Fiecare produs din magazinul online EMAG va beneficia de un card cadou asa ca, la avalansa de cumparatori care vor fi astazi pe Eamg, cardurile si implicit cei doua milioane de euro se vor epuiza destul de repede.

Emag este si el constient de acest lucru si astazi pe site va fi afisat un contor care va arata in permanenta in ce stadiu este promotia.

De aceea, noi va oferim cateva  sfaturi pentru ca astazi sa beneficiati la maxim de promotia EMAG prilejuita de implinirea a 12 ani de la deschiderea magazinului online EMAG.ro.

1. Creati-va acum un cont sau logati-va in contul vostru de pe www.EMAG.ro. Astfel, de dimineata cand veti intra pe site sa puteti comanda din cateva clicuri.

2. Pe langa cardurile cadou puse la bataie, EMAG are astazi si sute de produse aflate la reducere. Astfel, puteti beneficia atat de reducerea facuta de EMAG la produs, cat si de cardul cadou pe care il puteti folosi la achizitionarea de alte produse din magazin.

Iata si reducerile la principalele categorii de produse din magazinul EMAG
Televizoare
Laptopuri
Telefoane mobile
Tablete
Calculatoare
Monitoare
Aparatura foto
Console gaming
Carti

Aparate frigorifice
Aragazuri
Cuptoare cu microunde
Hote
Masini spalat rufe
Masini spalat vase
Plite incorporabile
Cuptoare incorporabile
Bucatarie, gatit & bauturi

Nu uitati ca mai sunt doar doua saptamani pana la Craciun si poate asta este cea mai buna ocazie sa prindeti cadoul dorit  la reducere.


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 00:29 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.