sâmbătă, 9 noiembrie 2013

EMAG - reducere 100 lei la Samsung N7105 Galaxy Note 2

Pana pe 11 noiembrie 2013 in magazinul online EMAG aveti reducere de 100 de lei la telefonul mobil Samsung N7105 Galaxy Note 2. Telefonul are un procesor Cortex A9 Quad Core de 1,6 GHz, memorie RAM de 2 GB si o memorie interna de 16 GB cu posibilitatea de a atasa un card MicroSD de pana la 64 GB.


Detalii si pret la EMAG


Descriere telefon Samsung N7105 Galaxy Note 2
Experienta perfecta a vizionarii din mers

Ecranul HD Super AMOLED de 5,5 inchi al lui GALAXY Note II ofera o mai mare claritate, iar proportia afisajului de 16:9 duce la perfectiune experienta vizionarilor. Designul inovator al lui GALAXY Note II include un ecran mai mare, mentinand totodata corpul subtire, potrivit pentru mana dvs.

Vizionare rapida
 Navigati comod si rapid prin imagini fara a mai fi nevoit sa deschideti fisierele. Aplicatia Vizionare rapida va economiseste timpul, energia si simplifica gestionarea continutului multimedia.

Nota pop-up
Primiti indicatii, numere de telefon si alte informatii comod, in timpul unei conversatii telefonice, cu un dublu clic cu S Pen.

Comenzi rapide
Trimiterea unui e-mail, apelarea sau trimiterea unui mesaj text catre un prieten, imparta?irea informa?iilor despre locatia unei intalniri si atatea alte lucruri nu au fost niciodata mai simple. Este suficient sa scrieti comanda pe ecran.

Decupare usoara
Faceti clic. Trasati. Decupati. Trimiteti. Aceasta este tot ce trebuie facut pentru a include ceea ce doriti intr-un e-mail, pe messenger, S Note si Scrapbook.

Scriere de mana imbunatatita
Trimiteti notite scrise de mana prin e-mail. Cu ajutorul aplicatiei S Planner, puteti realiza notite sau mementouri scrise de mana pentru uzul dvs. Nu veti mai regreta niciodata agenda de buzunar.

Nota pe fotografie
Adaugati note personalizate, scrise de mana, pe spatele fotografiilor, pentru a captura momentul.

S Pen / S Note imbunatatite
Mai multe instrumente de scris si sabloane pentru a lua notite, pentru a corespunde mereu stilului dvs. creativ.

Tot ce este mai bun dintr-o performanta puternica
Proiectat cu un procesor Quad Core de 1,6 GHz si alimentat de o baterie de 3.100 mAh, telefonul va permite sa fiti linistit, lasand creativitatea dvs. sa zboare.


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 18:09 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.