vineri, 20 septembrie 2013

Reducere 900 de lei la laptopul SAMSUNG NP370R5E-A01RO

Am gasit pentru voi in magazinul online MarketOnline o reducere mai speciala si rar vazuta in magazine. O reducere de nu mai putin de 900 de lei facuta la laptopul SAMSUNG NP370R5E-A01RO cu procesor Intel Core i3-3110M, frecventa de 2400 MHz, hard disk de 320GB HDD, memorie RAM de 4GB DDR3 si placa video Intel HD 4000. In plus, laptopul vine si cu sistemul Windows 8 Pro instalat.

Pretul laptopului este acum 1.699 de lei fiind redus cu 900 de lei de la 2.599 lei.


Mai multe detalii in magazinul MarketOnline sau clic pe poza de mai jos
MarketOnline



Descriere laptop SAMSUNG NP370R5E-A01RO
Design ultrasubţire şi uşor
Cu o greutate de numai 1,99 kg şi o grosime de doar 22,9 mm, designul compact oferă stilul şi portabilitatea necesare stilului dvs. de viaţă. De fapt, este atât de uşor de transportat, încât nu veţi mai dori să vă despărţiţi de el. În special deoarece oferă o funcţionalitate completă, pentru performanţa optimă în mişcare – oricând, oriunde.

Net superior prin design
Fiţi un adevărat lider de stil şi atrageţi invidia tuturor prietenilor şi vecinilor cu un aspect cu adevărat special. Designul elegant şi modern este accentuat printr-o finisare deosebită şi este disponibil într-o varietate de culori vii (argintiu elegant, alb marmorat, roşu granat, albastru de prundiş) care, pur şi simplu, atrag atenţia.

Compatibilitate completă pentru porturi
Faceţi rapid schimb de date cu un dispozitiv extern la o viteză de până la 5 Gbps utilizând un port USB 3.0, care este de 10 ori mai rapid decât cel normal. Porturile HDMI şi VGA vă permit să vă conectaţi cu uşurinţă la orice televizor modern sau monitor cu ecran mare, pentru a urmări filme, a privi fotografii sau a vă bucura de o arie mare de vizualizare.

Ecran antireflexiv
Ecranul LED antireflexiv vă permite să vă bucuraţi de imagini reglate fin cu cele mai clare detalii şi cele mai vii culori, chiar şi în exterior, în lumina soarelui sau în interior, sub o lumină puternică. Suprafaţa mată reduce efectul de oglindă, astfel încât îl puteţi utiliza pentru mai mult timp fără ca ochii să vă obosească.

Cheia către o utilizare mai uşoară
O tastatură de înaltă calitate, de tip Island, cu tastatură numerică, facilitează tastarea, astfel încât să lucraţi mai mult şi să petreceţi mai puţin timp corectând greşeli. Prevăzut cu tasta Fn pentru blocare şi o distribuire îmbunătăţită a tastelor săgeţi, designul ergonomic oferă taste izolate cu o spaţiere optimizată, pentru confort şi curăţenie maximă, deoarece murdăria nu mai rămâne pe tastatură.


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 14:38 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.