marți, 27 august 2013

Super reduceri de la EMAG intre 27 august si 2 septembrie 2013

A sosit si ultima oferta a lunii august cu promotii si reduceri a magazinului online EMAG. Oferta EMAG care contine reduceri si preturi promotionale la mai toate categoriile de produse electronice si nu namai, este valabila pana pe 2 septembrie 2013 in limita stocului disponibil.

In oferta intitulata de cei de la EMAG "Incepe Scoala! Incep super promotiile" gasim: reduceri la televizoare si monitoare, reduceri la calculatoare, laptopuri si tablete, reduceri la telefoane mobile, aparate foto, video si audio, reduceri la componente si periferice de calculator, reduceri la filme, CD-uri si carti, reduceri la imprimante si multifunctionale, reduceri la retelistica si antivirusi.

Pentru masini auto gasiti sisteme de navigatie si asigurare RCA la pret redus. Gamerii nu sunt nici ei uitati si in oferta gasim reduceri la console, jocuri si accesorii. Elevii au si ei reducere de 15% la ghiozdane, penare si rechizite scolare
Si desigur electrocasnicele. Aparatura electrocasnica ocupa de aceasta data o parte importanta a ofertei EMAG si in ea reducerile le gasiti in partea de jos a ofertei.


Vedeti oferta completa cu reduceri la EMAG




Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 09:58 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.