duminică, 2 iunie 2013

EMAG - 300 lei reducere la consola Sony PlayStation 3, 12 GB

Pana pe 5 iunie magazinul online EMAG are reducere de 300 de lei la consola Sony PlayStation 3 Slim & Lite de 12GB. In plus, consola vine si cu Controller Wireless DualShock 3.

Sony PlayStation 3 la EMAG

Daca totusi aceasta consola nu este pe placul tau, va mai propunem si reducerea de 100 de lei la consola Microsoft Xbox 360, 4GB si reducerea de 150 de lei la consola Microsoft Xbox 360, 250 GB.


Descriere consola Sony PlayStation 3, 12 GB
Sute de jocuri te asteapta

Lista jocurilor pentru sistemul PlayStation 3 creste cu fiecare zi. Sistemul PS3 permite rularea celor mai bune jocuri de la cei mai buni producatori din industrie, precum SOCOM, God of War sau Gran Turismo. Orice ai vrea sa te joci, o poti face pe PS3 - in 2D sau 3D.

Bun venit in lumea gamingului de ultima generatie
Sistemul PS3 este primul care foloseste microprocesorul puternic Cell Broadband Engine. Astfel, consola poate lucra la o viteza incredibila si poate reda jocurile cu detalii grafice ultra-realistice.

Mai mult, sistemul PS3 dispune de unitate Blu-ray player FullHD si un hard-disk incapator – pentru jocurile tale. Ceea ce inseamna ca seara, poti folosi consola pentru a viziona un Film FullHD la cea mai inalta calitate – cu sunet Surround, iar ziua, pentru a te juca cele mai noi titluri. Bineinteles, unitatea de discuri este compatibila si cu mediile DVD, ceea ce inseamna ca poti revedea chiar si filmele mai vechi din colectie, la cea mai buna calitate.

In plus, noul PlayStation 3 poate fi utilizat si ca un adevarat player multimedia, acesta redand muzica si fotografiile din colectia personala.


Jocuri 3D
Multumita celui mai noi versiuni de Firmware (ce poate fi descarcata de la aceasta adresa), poti juca jocurile 3D cu efecte ce te vor introduce si mai mult in lumea gamingului. Ai nevoie de un televizor 3D (cu ochelari compatibili) si un cablu HDMI de inalta viteza.




Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 11:25 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.