miercuri, 22 mai 2013

Unde iti poti face asigurarea si rovinieta online

Asigurarile si rovinieta au cam devenit obligatorii si de multe ori nu avem timpul necesar sa mergem sa le facem. Este bine totusi ca au aparut site-uri dedicate unde le putem calcula linistiti din fata calculatorului si apoi sa le cumparam prin cateva clicuri.

De aceea, ne-am gandit sa va ajutam si sa facem o mica lista cu site-urile unde asigurarea sau rovinieta se poate cumpara online.
Iata ce a iesit:


Asigurarea RCA la EMAG
In magazinul online EMAG puteti sa va generati si sa cumparati online asigurarea RCA pentru masina dvs. Emag are in permanenta un discount de 5% la asigurarea RCA.

Rovinieta la EMAG
Tot la EMAG puteti sa va comandati online o rovinieta. Livrarea se face imediat pe mail si toate taxele sunt incluse in tariful afisat.


RCA-ieftin.ro
Rca ieftin compara pentru tine toate tarifele si iti garanteaza cel mai ieftin rca in 2013. In Romania, cu rca ieftin faci economii de peste 40% la orice asigurare rca. Cumperi online polita de asigurare rca si ai livrare gratuita.



Roviniete.ro
Aici puteti sa va calculati si sa va cumparati rovinieta pentru masina dvs.



Asiguratorii.ro
Compara si comanda online Casco, Asigurari Locuinte, Asigurari Medicale de Calatorie si CMR. Cele mai bune tarife online.


Astra Asigurări
Pe AstraOnline.ro gasesti cea mai mare varietate de asigurari obligatorii si facultative si cea mai dezvoltata platforma de asigurari disponibile in varianta online.


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 09:52 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.