miercuri, 15 mai 2013

Tratamente anti acnee Mario Badescu la reducere la EMAG

Pana pe 21 mai magazinul online EMAG are reducere la cosmeticele din gama "tratamente faciale anti acnee" marca renumitului producator Mario Badescu.

Oferta Emag contine 8 tipuri de tratamente anti acnee cu preturile reduse cu pana la 16 lei, exemplu de astfel de reducere fiind la tratamentul facial Mario Badescu Drying Cream.

Despre tratamentul facial Mario Badescu Drying Cream
TIP DE PIELE: Toate tipurile de piele - este un tratament anti-acneic.

BENEFICII:
Un tratament anti-acneic care ascunde imperfectiunile pielii.
Aceasta crema-concealer este un tratament efectiv care usuca micile cosuri de sub piele. Cu doar cateva mici aplicari pe zona afectata de cosuri poti tine sub control si minimiza riscul de a se intinde eruptia.

Cremele de acest gen, bogate in aloe, ascund si vindeca eruptiile acneice.

MOD DE UTILIZARE:
Se aplica putin produs pe zona afectata, si se intinde pana in momentul in care produsul se confunda cu pielea. Se foloseste sub make-up, dupa aplicarea cremei de zi / moisturizerului.

INGREDIENTE:
Deionized Water, Zinc Oxide,Aloe, Beeswax,Cetyl Alcohol,Lemon Extract, Colloidal Sulfur,Ervol,Octyl Palmitate,Ichthammol,Polysorbate 80, Titanium Dioxide,Polyglycerylmethacrylate (and) Propylene Glycol


Vedeti la EMAG reducerile la tratamente anti acnee

Unul din tratamentele anti acnee Mario Badescu care are si review-uri de la cumparatori este tratamentul facial Mario Badescu Silver Powder.

Puteti citi review-urile aici.


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 18:06 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.