joi, 16 mai 2013

Tableta Vonino SpeedStar S are reducere 100 lei

In aceasta perioada, la EMAG, tableta Vonino SpeedStar are reducere de 100 de lei.
Promotia este valabila cel mai probabil pana pe 20 mai deoarece este inclusa si in oferta EMAG pentru perioada 14 - 20 mai.

Tableta Vonino SpeedStar S are procesor Dual-Core A9 cu frecventa de 1.60GHz , Display IPS-PRO HD de 7 inch, memorie RAM de 1 GB DDR3 SI memorie interna de 16GB.
Are Wi-Fi, BlueTooth, ruleaza pe sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean si este disponibila pe culoarea Dark Grey.


Vonino SpeedStar S la Emag


Vedeti la EMAG review-urile lasate de cumparatorii tabletei

Descriere tableta Vonino SpeedStar S
Tableta Vonino SpeedStar S reprezinta un produs premium din gama de tablete bazate pe sistemul de operare Android 4.1.1 Jelly Bean, dezvoltat de Google, care va ofera cea mai buna experienta in utilizarea unei tablete.
Vonino SpeedStar S foloseste un procesor care ruleaza la viteze de pana la 1.6GHz, o memorie RAM de 1GB si sistemul de operare Android 4.1.1 Jelly Bean, toate fiind accesibile prin intermediul unui display IPS-PRO HD capacitiv multitouch de 7 inch, de inalta rezolutie. Astfel, Vonino SpeedStar S poate sa va fie, cu usurinta, atat asistent personal, gratie aplicatiilor de tip business disponibile, cat si centru  multimedia, datorita capacitatii de stocare de pana la 48GB (folosind un card microSD de maxim 32GB), iesirii video incorporate microHDMI si camerelor foto/video dispuse pe partea frontala-0.3mPx si pe partea din spate-2mPx, dar, mai ales, multumita display-ului de tip IPS-PRO HD cu rezolutia de 1280 x 800 pixeli si luminozitate cu 25% mai mare.


PROCESOR DUALCORE A9 1.6GHZ
 O particularitate care scoate Vonino SpeedStar S in evidenta este procesorul DUALCORE, care ruleaza la 1.6GHz. Aveti la dispozitie o tableta dotata cu unele dintre cele mai performante caracteristici ale unui produs „must-have”: procesorul DUALCORE la 1.6GHz si sistemul de operare Android 4.1.1 Jelly Bean, totul asamblat intr-un produs robust si subtire.



SISTEM DE OPERARE ANDROID 4.1.1 JELLY BEAN
 Dorind sa oferim utilizatorilor cea mai buna experienta cu acest tip de produse, Vonino SpeedStar S utilizeaza cea mai recenta versiune a sistemul de operare dezvoltat de Google, Android 4.1.1 Jelly Bean. inca de la prima versiune lansata acest sistem de operare s-a diferentiat de competitorii sai prin interfata intuitiva usor de utilizat si prin optimizarea resurselor utilizate. Versiunea 4.1.1 Jelly Bean vine cu o interfata de utilizare redesenata si cu un nivel superior al personalizarii meniurilor si ecranelor principale ale tabletei.in acelasi timp Android 4.1.1 Jelly Bean a fost imbunatatit in ceea ce priveste resursele utilizare in timpul rularii programelor crescand nivelul autonomiei bateriei.

CONECTAT IN ORICE SITUATIE - Wi-Fi & BlueTooth incorporat si suport 3G*
Principala facilitate a tabletelor este ca esti mereu in contact cu toata lumea.  Vonino SpeedStar S are incorporata reteaua WiFi cu ajutorul careia te poti conecta la internet oriunde ai acces la o conexiune WiFi. Pentru ca Vonino SpeedStar S este o tableta de top va ofera si un modul BlueTooth incorporat. Prin conexiunea BlueTooth puteti sincroniza tableta cu calculatorul personal, sau puteti conecta la aceasta un
dispozitiv extern cum ar fi o tastatura sau un set de casti. Tableta are incorporat si un port OTG (OnTheGo) la care poti conecta un modem 3G automat recunoscut si gata de utilizare.

DOUA CAMERE FOTO-VIDEO
Vonino SpeedStar S are incorporate doua camere foto-video: pe partea frontala - 0.3 mPx si pe spatele tabletei - 2mPx. Fiind compatibile cu toate aplicatiile de apel video oferite de mesageriile instante cum sunt Yahoo Messenger, Google Talk, Skype acestea iti vor permite sa interactionezi in cel mai direct mod cu prietenii si partenerii de afaceri. In acelasi timp acestea iti ofera posibilitatea sa fii regizorul videoclipurilor tale.

CINEMA ORIUNDE – Culori vibrante gratie display-ului IPS-PRO HD
 Pentru momentele in care display-ul tabletei nu mai este suficient ai facilitatea unei iesiri video microHDMI prin care poti conecta tableta la un TV sau proiector.
Pentru ca display-ul de tip IPS-PRO HD capacitiv de 7inch este suficient de mare si ofera o rezolutie inalta de 1280x800 pixeli poti folosi cu usurinta Vonino SpeedStar S sa redai videoclipuri si filme oriunde te afli, impartind experienta vizuala cu cei din jurul tau. Aceasta experienta este cu atat mai placuta datorita calitatii de redare a display-uluide de inalta definitie tip IPS-PRO HD care va ofera o calitate superioara a imaginii, a luminozitatii si a culorilor redate.


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 17:39 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.