vineri, 17 mai 2013

Reduceri la cadourile de lux in magazinul Borealy

Poate parea ciudat sa auzi de reduceri cand verbesti de cadouri de lux, pentru ca de obicei trebuie sa ai bani ca sa le cumperi si nu prea te mai uiti la pret cand ii ai "pe bani :)". Dar cum nu cred ca strica o reducere la ele, m-am gandit sa va prezint reducerile magazinului Borealy la gama de cadouri considerate de lux.

Oferta de reduceri contine peste 40 de produse din categoria "Cadouri de lux" acestea avand reduceri ce pot ajunge si la 1.500 de lei.
Exemplu de astfel de reducere este cea la aplicata la setul de sampanie Cristal, compus dintr-o sticla de sampanie Cristal si 2 pahare de sampanie Villeroy & Boch, ambele fiind intr-un ambalaj de lux din piele.

Mai gasiti la reducere: inele cu pietre pretioase naturale, diferite seturi pentru servirea bauturilor alcoolice si a ceaiurilor, bauturi fine de marca, diverse bijuterii si alte astfel de produse pe care va las sa le descoperiti singuri accesand link-ul de mai jos.

Vedeti reducerile la cadourile de lux

Iata si cateva cadouri de lux disponibile la reducere in magazinul online Borealy.



Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 09:16 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.