duminică, 26 mai 2013

3 oferte cu reduceri de la EVOMAG pe sfarsit de mai

Pe sfarsit de mai magazinul online EVOMAG ne propune 3 oferte cu reduceri si promotii. Ofertele cuprind reduceri la produse pentru ingrijirea femeilor, reduceri la televizoare, laptopuri, tablete, telefoane mobile, imprimante, calculatoare, monitoare, aparate foto, periferice, componente PC si altele.

Luate pe rand
Prima oferta EVOMAG este dedicata ingrijirii femeilor si este valabila pana pe 28 mai. Gasim aici reduceri si promotii la epilatoare, aparate pentru masaj, produse pentru controlul greutatii, ceasuri pentru monitorizarea pulsului cand faceti sport, cosmetice, produse pentru manichiura si pedichiura.
Tot aici gasiti si o promotie la pachetele Always dedicate ingrijirii intime a femeilor.

Vedeti oferta EVOMAG nr. 1



A doua oferta EVOMAG este valabila pana pe 29 mai si cuprinde reduceri si promotii la produse din mai multe categorii de electronice si IT.

Vedeti oferta EVOMAG nr. 2


Cea de-a treia oferta EVOMAG este valabila pana maine 27 mai si cuprinde de-asemenea reduceri si promotii la produse electronice.

Vedeti oferta EVOMAG nr. 3



Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 09:00 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.