marți, 21 mai 2013

LED Samsung 32EH5450 - reducere 100 lei la EMAG

Televizorul LED Smart TV Samsung 32EH5450 are pana pe 27 mai o reducere de 100 de lei in magazinul online EMAG. Spun ca reducerea este valabila pana pe 27 mai deoarece aceasta promotie este inclusa in oferta EMAG valabila intre 21 si 27 mai 2013.

Televizorul Samsung 32EH5450 are un ecrand LED Full HD cu diagonala de 80 cm. Are functie de Smart TV care ofera acces la internet prin aplicatiile instala si prin browserul web integrat.
Este Wireless Ready, are 3 porturi HDMI si un port USB prin care puteti reda muzica, filme si poze de pe o memorie USB.

Vedeti un review la televizorul Samsung 32EH5450 facut de noi si locul lui in topul vanzarilor de televizoare la EMAG.


Samsung 32EH5450 la EMAG

Vedeti la EMAG si review-urile facute de cei care au cumparat un astfel de televizor.

Descriere Samsung 32EH5450
Mai multe culori pentru imagini mai bune
Folosind un sistem avansat de imbunatatire a calitatii imaginii, Samsung Wide Color Enhancer Plus imbunatateste drastic calitatea si dezvaluie detalii ascunse. Tehnologia Wide Colour Enhancer Plus dispune de algoritmi complecsi care fac culorile sa fie mai realiste si reda tonuri si nuante altfel invizibile.

Bucurati-va de aplicatii, video, Skype, navigare pe web si multe altele
Descoperiti o lume noua de divertisment la domiciliu cu Samsung Smart Hub. Family Story va permite sa partajati fotografii speciale, mesaje si evenimente cu cei dragi. Copiii se pot distra si educa cu functia Kids. Puteti, de asemenea face exercitii si gestiona antrenamentele folosind Fitness. Cu acces la continut mare precum si o selectie de aplicatii Samsung, navigarea pe web, Skype si mai mult, aceasta este cea mai buna experienta de divertisment pentru familie.

Connect Share Movie
Tehnologia ConnectShare Movie va transforma televizorul intr-un sistem Home Theater – pur si simplu conectati unitatea de memorie USB sau hard diskul pentru a rula filmele, fotografiile si muzica stocata.

Full HD 1080p
Mai aproape de realitate. Televizoarele Full HD de la Samsung ofera o rezolutie dubla fata de televizoarele HD TV standard, pentru imagini realiste, cu texturi imbogatite, care va captiveaza mintea si va imbogatesc experienta vizuala.

Allshare
Reuneste tot continutul. AllShare se conecteaza wireless la dispozitive mobile prin tehnologia DLNA pentru ca filmele, fotografiile si muzica stocata pe ele sa poata fi vizualizate, ascultate sau distribuite pe televizorul dvs. inteligent.


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 14:53 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (21) (14) (5) (21) (488) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.