vineri, 10 mai 2013

Altex - reducere 300 lei la televizorul SAMSUNG UE32F4500

Asa cum ne-a obisnuit, Altex vine mereu cu reduceri pentru fanii de pe Facebook. De aceasta data magazinul ne ofera o reducere de 300 de lei la televizorul SAMSUNG UE32F4500 cu functie Smart TV, ecrand de tip LED, rezolutie HD si diagonala de 80 de centimetri.

Iata cum puteti cumpara televizorul SAMSUNG UE32F4500 cu reducere de 300 de lei
1. Intrati la Altex in pagina televizorului SAMSUNG UE32F4500
2. Puneti produsul in cos
3. In fereastra deschisa alegeti sa vizualizati cosul
4. In caseta pentru cupoane introduceti codul: LEDTV si apoi apasati butonul "Aplica Cupon"
5. Finalizati comanda
Descriere televizor SAMSUNG UE32F4500
Samsung modifica regulile de vizionare a televizorului prin intermediul Smart Hub. Prin cele 3 ecrane complexe si usor de utilizat si o interfata intuitiva, Smart Hub va permite sa cautati si sa accesati continutul rapid si usor. Bucurati-va de o gama larga de filme si de emisiuni TV accesand aplicatiile disponibile pe televizorul Samsung Smart TV si trimiteti continut prietenilor pe Facebook si Twitter. Bucurati-va si accesati fotografii, videoclipuri si muzica de pe toate dispozitivele compatibile.

* imaginea de pe ecran este o reprezentare si nu reflecta in mod necesar interfata reala cu utilizatorul.
* este posibil ca serviciile TV, continutul si capacitatile sa nu fie disponibile in toate regiunile si teritoriile.
* este posibil ca serviciile TV, continutul si capacitatile sa nu fie disponibile in toate regiunile si teritoriile.

Dual Core sporeste viteza in multitasking
Viteza mai mare de lucru a procesorului Dual Core permite efectuarea mai multor activitati simultan, precum utilizarea unei aplicatii in timp ce descarcati o alta. De asemenea, permite navigarea web mai rapida in timpul executarii aplicatiilor sau a vizionarii programelor TV pentru paginile deschise recent, prin functia Istoric recent.

Mai multe culori vibrante pentru o imagine mai buna
Utilizand un algoritm avansat de imbunatatire a calitatii imaginilor, functia Wide Color Enhancer Plus de la Samsung sporeste calitatea tuturor imaginilor si releva detalii ascunse. Puteti vedea acum culorile asa cum au fost concepute sa fie vazute, cu ajutorul functiei Wide Color Enhancer Plus.

Urmariti emisiunile de sport in cel mai bun mod posibil
Cu ajutorul televizorului Samsung, puteti urmari emisiunile sportive in cel mai bun mod posibil. Modul Sport va permite sa incorporati diverse functii si o comanda rapida pentru a le activa pe toate deodata. imbunatatiti calitatea imaginii si a sunetului si urmariti fiecare lovitura si gol cu o claritate deosebita. Calitatea sunetului asigura, in camera dvs. de zi, o atmosfera pe masura celei de pe stadion.

Vizionati filme de la USB
Cu tehnologia ConnectShare Movie, pur si simplu conectati unitatea de memorie USB sau HDD la televizor si urmariti instantaneu filme, fotografii sau muzica. Acum, puteti beneficia de o larga varietate de continut in confortul camerei de zi, la televizor.

Ramaneti conectat, partajand
Partajati in mod cursiv continutul de pe toate dispozitivele conectate, cu Samsung AllShare. AllShare va ofera posibilitatea sa partajati fotografii, videoclipuri si muzica de pe smartphone, tableta, laptop si camera foto pe ecranul de mari dimensiuni al televizorului. Bucurati-va acum de continut pe televizorul Smart TV cu cat mai putin efort posibil.


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 13:21 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (21) (14) (5) (21) (488) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.