sâmbătă, 13 aprilie 2013

Televizor LED 3D SAMSUNG UE37ES6100 - reducere 600 lei

La Altex, azi si maine 14 aprilie, televizorul LED SAMSUNG UE37ES6100 cu functie 3D, Smart TV si diagonala de 94 cm, are reducere de 600 de lei.
Acest televizor are rezolutie Full HD de 1920 x 1080 si are wireless incorporat ce poate fi folosit pentru o conexiune la internet fara a mai fi nevoie de cablu.

Are 4 porturi HDMI si 3 USB. Porturile USB permit conectarea la televizor a unui stick sau HDD extern si prin playerul multimedia incorporat puteti viziona filme sau poze si asculta muzica.

Mai multe detalii si pret la Altex

Descriere televizor LED 3D SAMSUNG UE37ES6100
Alegeti televizorul potrivit pentru dvs. si familia dvs.
Cu televizorul LED Seria ES6100 intrati intr-o lume a imaginilor 3D spectaculoase si va conectati la o multitudine de aplicatii bogate in continut global si local.



Bucurati-va de aplicatii, videoclipuri, Skype, navigare pe Web, imagini 3D si multe altele
Descoperiti o noua lume de divertisment social, personalizat, la dvs. acasa, prin functia Smart Hub de la Samsung si trei noi servicii minunate. Family Story va permite sa distribuiti fotografii speciale, mesaje si evenimente catre persoanele dragi. Mai mult, copiii pot primi divertisment si educatie cu ajutorul functiei Kids. Puteti, de asemenea, sa va mentineti in forma si sa va gestionati antrenamentul utilizand functia Fitness. Prin accesul la un continut minunat, prin selectia de aplicatii Samsung Apps, prin navigarea pe web, Skype si prin multe alte functii, puteti experimenta divertismentul la cote maxime la dvs. acasa.

Descoperiti o noua realitate in Full HD
Beneficiati de divertisment la domiciliu de un realism mai ridicat ca oricand. Datorita unei rezolutii de doua ori mai mari decat a televizoarelor HD standard, televizorul dvs. Smart TV Samsung furnizeaza o experienta uluitoare, care va duce dincolo de ecran, intr-o lume de o profunzime totala. Dupa ce ati vazut textura bogata si vie a imaginilor Full HD, programele TV si filmele dvs. preferate nu vor mai fi niciodata aceleasi. Descoperiti realitatea printr-o experienta Full HD.

Mai multe culori vibrante pentru o imagine mai buna
Utilizand un algoritm avansat de imbunatatire a calitatii imaginilor, functia Wide Color Enhancer Plus oferita de Samsung sporeste calitatea tuturor imaginilor si releva detalii ascunse. Puteti vedea acum culorile asa cum au fost concepute sa fie vazute, cu ajutorul functiei Wide Color Enhancer Plus.

Vizionati filme de pe USB
Cu tehnologia ConnectShare Movie, pur si simplu conectati unitatea de memorie USB la televizor si urmariti instantaneu filme, fotografii sau muzica. Acum, puteti beneficia de o larga varietate de continut in confortul camerei de zi, la televizor.

Proiectat pentru a fi extrem de atragator
Caracteristica One Design oferita de Samsung duce la maximum experienta vizionarii si imbunatateste interiorul casei dvs. One Design combina in mod elegant rama televizorului tip LED cu panoul acestuia, inlaturand toate barierele, pentru o experienta perfecta a vizionarii.

Accesati Internetul in modul wireless
Cu ajutorul caracteristicii incorporate Wireless LAN, utilizati cu usurinta capabilitatile de conectare ale televizorului dvs. fara a mai adauga functii externe, mentinandu-i designul atragator.

Ramaneti conectat cu excelentele apeluri video Skype pe ecran lat
Pastrati legatura cu prietenii si cu familia din confortul de acasa, datorita aplicatiei Skype pentru Smart TV, disponibila gratuit in magazinul Samsung Apps. Combinata cu setul pentru camera Skype comercializat separat, va permite sa efectuati apeluri video de inalta calitate, pe ecran lat, catre cei dragi din intreaga lume, la tarife mici sau chiar gratuit. Puteti crea conturi Skype noi, le puteti accesa pe cele existente si puteti naviga utilizand telecomanda televizorului. Fiti mai apropiati cu ajutorul comunicatiilor fata in fata.

Biblioteca media personala
inregistrati si stocati emisiuni TV si filme cu ajutorul functiei extinse Personal Video Recorder Ready. Trebuie doar sa introduceti o unitate de memorie USB sau HDD in portul USB al televizorului dvs., sa selectati emisiunea pe care doriti sa o inregistrati si sa o descarcati pe unitate.
*Continutul inregistrat este doar pentru uz personal si necomercial. Utilizarea se supune prevederilor acordurilor cu furnizorul de servicii si este posibil sa nu fie disponibila in toate regiunile.

Accesati wireless si redati in flux continutul
Obtineti maximul posibil din tot continutul si dispozitivele dvs. cu partajarea prin conexiunea wireless. Gratie tehnologiei AllShare Play, puteti reda in flux filme, fotografii, muzica si multe altele, utilizand oricare din dispozitivele compatibile aflate in apropiere, inclusiv un PC, telefon mobil sau camera foto. Tehnologia cloud si spatiul de stocare pe web Samsung va ofera mai multa libertate si mobilitate, permitandu-va sa accesati si sa partajati continutul multimedia si atunci cand nu sunteti acasa. Acum va puteti bucura de tot continutul favorit pe televizor sau cand sunteti departe de acesta.

O experienta multimedia completa in camera dvs. de zi.
Cu intrarile High Definition Multimedia Interface (HDMI), televizorul Samsung va va transforma camera de zi intr-un centru de divertisment multimedia. HDMI asigura o transmisie de mare viteza a datelor digitale de inalta definitie de la mai multe dispozitive direct la televizorul dvs

Clear Motion Rate
Experimentati adevarata claritate a imaginii cu Clear Motion Rate de la Samsung. Spre deosebire de „rata de reimprospatare”, care explica o parte a calitatii imaginii, Clear Motion Rate determina miscarea unei imagini cu ajutorul a trei factori: chipset, panou TV si iluminare de fundal. Cu ajutorul noului standard in masurarea si controlul miscarii, veti observa clar diferenta.


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 09:53 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.