sâmbătă, 6 aprilie 2013

SAMSUNG i9300 GALAXY S3 16GB - pret 1.889 lei

Pretul telefonului SAMSUNG i9300 GALAXY S3 incepe sa scada in magazinele online. Este si cazul magazinului MarketOnline care vinde acum smartphane-ul la pretul de 1.889 lei.
Nu a scazut prea mult, dar este totusi diferenta de 100 de lei pentru ca in majoritatea magazinelor se vinde cu 1.999 de lei.

Cred ca la aceasta scadere de pret contribuie si lansarea noului Galaxy S4, care desi nu a aparut in magazine, se gaseste deja la precomanda, inclusiv in magazinul MarketOnline.

Despre telefon nu cred ca mai este necesar sa vorbim pentru ca majoritatea dintre noi stim deja ce poate. Totusi, o descriere a producatorului o puteti citi mai jos si puteti vedea si un filmulet de prezentare pentru a va mai aduce aminte cateva detalii despre el.

Vezi Samsung Galaxy S3 in magazinul MarketOnline


Film de prezentare  Samsung Galaxy S3


Descriere telefon
Samsung i9300 Galaxy S III pur şi simplu ne surprinde. Lucruri mărunte, cum ar fi să rămână în funcţiune când vă uitaţi la el şi să îi urmărească pe cei dragi. Proiectat pentru oameni, depăşeşte condiţia de dispozitiv inteligent şi vă îndeplineşte dorinţele, gândind în timp ce gândiţi, acţionând în timp ce acţionaţi.


Design
Indiferent dacă este vorba despre orizontul văzut la ocean sau despre maiestuoasele păduri nordice de brazi, un lucru este sigur: în natură nu există linii drepte. Designul minimalist şi organic al telefonului GALAXY S III este reflectat de liniile sale plăcute şi care nu sunt drepte. Orientat complet spre încântarea celor ce îl mânuiesc, oferă o experienţă confortabilă, cu posibilităţi de utilizare îmbunătăţite. Senzaţia confortabilă când este ţinut în mână, curbele blânde şi forma organică, platinată, oferă o senzaţie şi un aspect natural.

4.8 HD Super AMOLED
Este ceea ce noi numim a privi realitatea. Cei 4,8 inchi oferă un ecran de înaltă definiţie şi o experienţă intensă de vizionare. Cu culori naturale şi timp de răspuns ultrarapid, redarea videoclipurilor în mod HD este de o claritate extraordinară. Are, de asemenea, o eficienţă energetică incredibilă şi este uluitor de subţire.

Pop up play
Este uşor şi amuzant să faceţi mai multe lucruri simultan pe ecranul Super AMOLED HD de 4,8 inchi al telefonului GALAXY S III. Prin redarea în fereastra de tip pop-up şi cu ajutorul puternicului procesor Quad-Core, puteţi viziona videoclipuri în mod HD într-o fereastră, în timp ce trimiteţi, simultan, un mesaj text sau e-mail. Redimensionaţi videoclipul, trageţi-l în locul dorit de pe ecran şi discutaţi cu prietenii sau navigaţi pe web. Nu rataţi nimic.

Best photo
Samsung GALAXY S III ştie cea mai bună ipostază a dvs., asigurându-vă că nu veţi pierde niciun zâmbet şi nu veţi surprinde pe cineva tocmai în momentul în care clipeşte. Face automat o serie de 8 cadre pentru a crea o scenă continuă, iar dvs. îl veţi alege pe cel mai bun.

S Voice
De ce nu aţi primi un răspuns de la telefonul dvs.? Spuneţi-i să se trezească! Mai bine chiar, îi puteţi spune telefonului GALAXY S III să oprească alarma pentru câteva minute şi să vă permită să dormiţi puţin mai mult. Răspundeţi la telefon (sau respingeţi un apel), porniţi muzica (sau opriţi-o), ba chiar spuneţi camerei foto când să fotografieze.

Social tag
Acum este şi mai uşor să vă urmăriţi prietenii şi pe cei dragi. Etichetele sociale vă permit să uniţi figurile din albumul fotografic cu activitatea din fluxurile media sociale. După ce aţi creat linkul, tot ce aveţi de făcut este să vă uitaţi la fotografiile lor şi veţi vedea starea lor actuală.

Direct call
Samsung GALAXY S III ştie chiar când doriţi să vorbiţi. Când scrieţi un mesaj cuiva şi decideţi să efectuaţi mai bine un apel telefonic, ridicaţi pur şi simplu telefonul la ureche, iar funcţia Apel direct va forma numărul pentru dvs. Nu mai trebuie să căutaţi prin jurnalul de apeluri sau lista de contacte. Lăsaţi telefonul GALAXY S III să facă totul.

Smart stay
Datorită funcţiei inovatoare Smart stay, GALAXY S III recunoaşte în mod automat când vă uitaţi la telefon, indiferent dacă este pentru a citi o carte electronică sau pentru a naviga pe web. Camera din faţă se uită direct în ochii dvs. şi menţine un afişaj luminos, pentru o plăcere continuă a vizionării. Ce idee strălucitoare.


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 08:44 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.