duminică, 7 aprilie 2013

15% reducere la cadourile din categoriile Calatorii si Barbeque

Magazinul online "Cadouri de top", magazin specializat pe nisa de cadouri, ofera 15% reducere la produsele din categoriile Calatorii si Barbeque.
Oferta este valabila pana pe 30 aprilie si cuprinde aproape 100 de produse destinate calatoriilor si barbeque-urilor.

In oferta gasiti reduceri la produse ce pot fi facute cadou precum: ustensile pentru barbeque, suporturi pentru servetele, seturi pentru condimente, mini gratare, galeti pentru gheata si in general toata gama de produse destinate vacantelor in aer liber.

Oferta magazinului "Cadouri de top" pica bine, mai ales ca se apropie 1 Mai. Si cum Pastele este aproape lipit, vacantele de anul acesta se vor prelungi sigur, iar aceste produse vor prinde numai bine daca le luati la drum si veti dori sa faceti un gratar in aer liber.

Vedeti aici oferta de cadouri


Si pentru ca tot se apropie Pastele, vedeti si pagina cu articole destinate cadourilor si reducerilor pentru aceasta sarbatoare.

Iata si cateva produse aflate la reducere in magazinul "Cadouri de top"Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 10:28 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.