luni, 22 aprilie 2013

Imbracaminte, incaltaminte si accesorii barbati la TinaR

Pana acum magazinul online TinaR era dedicat doar femeilor. De azi 22 aprilie, TinaR vine cu o noua categorie de produse dedicata barbatilor.
Astfe, incepand de astazi barbatii isi pot cumpara imbracaminte, incaltaminte si accesorii din magazinul TinaR si de ce nu, femeile pot face cadouri barbatilor cumparand dintr-un magazin de incredere.

In oferta pentru imbracaminte, TinaR aduce in stoc aproape orice tip de imbracaminte pentru barbati. Gasiti in oferta sacouri, tricouri, pulovere, bluze, camasi, jachete, hanorace, pantaloni, geci si veste.


Oferta pentru incaltaminte este deocamdata destul de saraca, dar asa cum ne-a obisnuit, suntem siguri ca TinaR va umple de oferte si aceasta categorie.


Trecand la oferta de accesorii pentru barbati, trebuie sa va spun ca aici oferta este foarte bogata si variata. Gasiti in oferta accesorii precum: curele, genti, cravate, ochelari de soare, caciuli, manusi, esarfe, fulare si chiar papioane.


Personal, ma bucur ca TinaR a introdus si articole pentru barbati pentru ca este unul din cele mai de incredere magazin online din tara si incepand de astazi sigur voi pleca la cumparaturi si prin magazinul TinaR.

Deci, happy shopping barbati!


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 12:34 Categorii:

1 comentarii:

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.