sâmbătă, 2 martie 2013

Voucher EMAG de 318 lei la cumpararea unui iPhone 5

Desi mai sunt doar doua zile, inca puteti sa va cumparati smartphone-ul iPhone 5, 16GB de la EMAG si sa primiti si un card cadou in valoare de 318.

Eventual, daca pretul de la EMAG nu va convine poate vreti sa aflati pretul iPhone 5 si in alte magazine online din tara. In link-ul din acest paragraf gasiti pretul telefonului in 6 magazine online: PC Garage, evoMag, MarketOnline, Flanco, Vexio si Azerty.


Si daca tot nu vati cumparat vreun produs de la EMAG in perioada promotiei prezentate la televizor, aici gasiti produse electronice aflate la reducere la EMAG pentru care veti primi un card cadou in valoare de 10%.

Iar daca vrei sa pleci in vacanta poate vrei sa cumperi si o rovinieta de la EMAG care sigur iti va fi necesara la drum :). Sau poate vrei sa-ti cumperi un laptop Samsung si sa primesti cadou un telefon mobil si un card cadou in valoare de 10% din pretul laptopului cumparat.

Daca ati cumparat vreun produs recomandat de noi printr-un articol, poate vreti in josul paginii sa lasati un comentariu si sa ne povestiti si noua despre el.

Cumparaturi placute si sa dea Domnul sa aveti bani sa va cumparati iPhone-ul!


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 22:27 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.