luni, 4 martie 2013

Ultima zi la EMAG cu 10% card cadou

Astazi 4 martie este ultima zi de promotie la EMAG in care mai puteti cumpara orice produs din magazin si sa primiti 10% inapoi sub forma de card cadou.

Asa cum va spuneam, in prioada 25 februarie - 4 martie cel mai mare magazin online din Romania a derulat promotia "10% inapoi sub forma de card cadou la toate produsele din magazin" mediatizata intens la televizor.
Avantajul acestei promotii este ca se putea cumula cu orice alta reducere din magazin sau cu oricare alta campanie promotionala desfasurata in magazin.
Deci, daca un produs avea deja o reducere, beneficiati de acea reducere si beneficiati si de cardul cadou de 10% din valoarea produsului.

Am incercat sa va tinem la curent cu ce reduceri au mai fost disponibile la EMAG si am scris cate un articol de fiecare data cand a mai aparut cate o promotie care sa dubleze pe cea in derulare.

Dar, astazi este ultima zi in care mai puteti sa beneficiati de promotie si noi nu mai putem sa va ajutam decat  punandu-va la dispozitie pagina cu toate categoriile din magazinul Emag.


Vezi toate categoriile de produse la EMAG




Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 15:13 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.