duminică, 3 martie 2013

Sutiene Jolidon cu pret redus la SevenSins

Magazinul online SevenSins va ofera reducere de pana la 33% la sutienele Jolidon din promotie. Mai exact sunt 3 sutiene marca Jolidon iar reducerile ajung pana la 20 de lei la unul din sutiene.

Vezi lenjerie intima si sutiene Catalin Botezatu


Mai jos va prezentam cele 3 sutiene Jolidon aflate la reducere.

Sutien Jolidon Amanda
Un sutien multifunctional perfect adaptabil pentru orice ai vrea sa imbraci. Se poate adapta la rochii cu spatele gol, la maieuri si topuri mulate, precum si la obiecte de imbracaminte decoltate in fata. Produsul vine amabalt in cutia originala, nemaifiind necesara o reambalare pentru cadou.


Mai multe detalii si pret


Sutien Jolidon Patricia
Sutien push-up, disponibil pe alb, bej si negru. Acest model ridica sanii si le da o infatisare mai atragatoare pentru un decolteu irezistibil si senzual. Sutienul este confortabil, fara a ceda din calitatile estetice. Materialul este opac. Modalitatea de prindere din spate lateral face ca acest sutien sa fie potrivit pentru rochitele cu spatele gol.


Mai multe detalii si pret


Sutien Jolidon Ametista D
Sutien push-up, cu detalii din broderie fina si cupe mousse. Decolteul este adanc iar intre cupe este inserata o finuta funda ce atrage privirea catre acea zona. Pe marginea cupelor este tivita dantela ce ofera un aer aparte produsului. Ai incredere in puterea ta de seductie, ajutata fiind de acest produs.


Mai multe detalii si pret



Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 10:31 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.