luni, 11 martie 2013

Rochii, jachete, jeansi si veste "Guess" la reducere

Magazinul online FashionUp scoate la reducere modele de rochii, jeansi, body, camasi, jachete si veste de la firma Guess. Reducerile sunt intre 50 si 58% iar preturile incep de la 249 de lei.

Promotia cu reduceri la haine de dama este valabila pana maine 12 martie inclusiv.

Despre brand-ul Guess
Guess e un brand american de imbracaminte, incaltaminte si accesorii de lux. Unele dintre cele mai populare supermodele, ce au fost imagina campaniilor Guess, sunt Claudia Schiffer, Adriana Lima, Anna Nicole Smith si Laetitia Casta.In anii `80, Guess a fost unul dintre cele mai populare branduri de blugi. pe langa colectiile de imbracaminte, colectiile de ceasuri Guess, Guess Steel sau Guess Collection sunt printre cele mai cunoscute branduri de ceasuri din lume, fiind prezenate in intreaga lume.


Vezi reducerile la hainele Guess


Livrarea produselor cumparate de la FashionUP se face prin curierat rapid si este gratuita comenzile a caror valoare depaseste 150 RON.

Iata si cateva haine disponibile la reducere in magazinul FashioUP. Clic pe poza pentru a vedea reducerile in magazinul FashioUP.


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 10:41 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.