marți, 5 februarie 2013

Idei "electronice" de cadouri de Sf Valentin

Aparatura electronica poate fi un cadou excelent de Sfantul Valentin sau Dragobete daca este ales cu cap sau daca va cunoasteti bine partenerul sau partenera de viata.

Sigur ca banii cheltuiti vor fi mai multi, dar trebuie sa faci orice pentru ca iubitul sau iubita ta sa fie fericita, mai ales intr-o zi de sarbatoare cum este Ziua indragostitilor - Sf. Valentin sau Dragobete.


Sa incepem cu cadourile pe care le poti face femeii iubite.
Daca iubita, prietena sau sotia este o gospodina convinsa sau doar ii place sa gateasca atunci te poti gandi sa-i faci cadou un aparat electrocasnic. Oricare din produsele din categoriile de electrocasnice mici poate fi un eventual cadou de Sf. Valentin ori Dragobete.

Aici vorbim despre:
Aparatele aparatele de facut paine, Prajitoare si Sandwich-makere
Aparatele de preparat cafea (espressoare, cafetiere sau rasnite),
Aparatele de preparat bautura - storcatoare de fructe
Mixere, tocatoare sau blendere si roboti de bucatarie

Pentru o femeie moderna si stilata puteti incerca sa-i faceti cadou un epilator, o placa de indreptat parul, un uscator de par, bigudiuri electrice sau un ondulator de par.

Pentru femeia energica si afacerista puteti sa-i faceti cadou un telefon mobil sau mai bine un smartphone sau de ce nu o tableta.
Daca dispuneti de o suma mai mare de bani puteti sa o faceti fericita facandu-i cadou un laptop sau un Ultrabook.

Puteti incerca sa le faceti cadou femeilor un aparat foto digital care chiar poate fi cadoul perfect, un MP3 Player sau chiar un eBook Reader.
Un alt cadou perfect ar fi o rama foto digitala in care puteti copia inainte de a o face cadou toate pozele romantice (sau nu) cu voi doi impreuna.

Variante sunt destule si pentru barbati sa le faca un cadou electronic frumos femei iubite, dar cel mai important lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa nu uitati sa-l cumparati pentru ca va fi rau de voi :)

Cadouri electronice pentru barbati
Barbatii si jucariile electronice este egal cu un copil si jucariile lui. Aici "sky is the limit"


Aveti langa dvs un barbat caruia ii place sa citeasca? Atunci un cadou excelent ar fi un eBook Reader sau de ce nu o tableta.

Barbatul dvs merge mult cu trenul, autobuzul, tramvaiul sau metroul? Atunci poate un MP3 sau MP4 Player ar fi un cadou de apreciat. Sau poate o tableta sa-i faca drumul mai frumos.
Sau daca calatoreste mult cu masina il puteti surprinde cu un Radio CD auto nou sau un set de boxe noi pentru masina. Sau de ce nu cu un navigator GPS.

Pentru barbatul dvs care este un om de afaceri poate ar trebui sa va ganditi la un nou telefon mobil sau smartphone pe care sa il faceti cadou. Sau poate o tableta mult asteptata, iar daca dispuneti de bani mai multi si trebuie sa dispuneti pentru ca este iubirea vieti dvs, ii puteti face cadou un laptop.

Stati la casa si sotului ii place sa "repare" mereu cate ceva? Atunci poate ca un articol de bricolaj sau pentru gradina il poate face fericit.

Barbatul cu inclinatii artistice poate fi fericit daca ii faceti cadou un aparat foto digital simplu sau unul prefesional. Sau poate o camera video micuta pe care s-o poarte dupa el ar fi de asemenea un cadou frumos pentru el de Sf Valentin.

Asa cum spuneam la inceput, pentru barbat electronicele sunt ca niste jucarii pentru copii asa ca nu cred ca vreun barbat se poate supara daca ii faceti cadou o consola pentru gaming - un PlayStation, Xbox sau Wii.

Pentru orice tip de barbat se gaseste cate un produs electronic care sa-l faca fericit, dar doamnelor, dvs puteti sa si uitati, sunteti scuzate - sau nu :).

Orice v-ati decide sa cumparati, indiferent ca este sau nu pe gustul partenerilor, sunt sigur ca pana la urma vor aprecia pentru asa cum bine stiti - gestul conteaza.

Va doresc o zi a indragostitilor "perfecta"!


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 08:14 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.