miercuri, 16 ianuarie 2013

Vola.ro - Rezervari online bilete de avion

Descriere magazin online:
Vola.ro este un magazin online prin intermediul caruia iti poti gasi biletul de avion cautand in oferta mai multor companii aeriene. Site-ul te ajuta sa-ti gasesti o oferta de cazare, oferta de servicii de inchirier masini cat si servicii de asigurari medicale.

Bilete avion online
La Vola.ro gasesti cele mai bune oferte pentru bilete de avion - atat bilete avion low cost cat si bilete pentru companiile de linie. Cum facem asta? E simplu: cautam cele mai bune tarife de bilete de avion la toate companiile aeriene si ti le prezentam intr-un singur loc. Si asta nu e tot. Iti oferim cazare la hoteluri din toata lumea, pachete de vacanta early booking sau last minute. Oferim servicii de inchirieri masini si transferuri de la si inspre aeroport, precum si asigurari medicale de calatorie. Pe langa oferta bogata de bilete de avion, vei fi placut surprins de ofertele speciale pentru shopping, city break-uri, circuite sau sejururi din sectiunea “Vacante”. Agentii de turism dedicati diviziei “Corporate” ofera intotdeauna prioritate, tarife speciale si conditii excelente pentru orice solicitare de bilete de avion sau hoteluri de la companiile care aleg Vola.ro. Cumpara bilete de avion de la Vola.ro, e simplu si ieftin.




Cauta acum bilete de avion



Categorie:
Magazin online de turism

Categorii de produse disponibile in magazinul online Vola.ro
Hoteluri Ieftine
Calendar tarife
Alerte de tarif
Oferte Vola.ro
Corporate travel
Garantia Vola.ro
non-IATA
Ghid orase
Masini
Blog Vola.ro


Contact magazin:
Str. Principatele Unite nr. 48
sector 4, Bucuresti
Puncte de reper: zona Unirii, in spatele Dealului Mitropoliei, intre Calea Serban Voda si Str. 11 Iunie


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 09:04 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.