duminică, 13 ianuarie 2013

Reduceri si promotii TopShop in ianuarie

Magazinul Top Shop vine cu promotii si reduceri in ianuarie 2013 la produsele de teleshoping prezentate la televizor. Tigaia Dry Cooker intra la promotie, iar inaltamintea Walkmaxx intra la reducere, asa ca poate acum este timpul sa vi le luati.


Tigaia Dry Cooker colorat intra la promotia 2 tigai la pret de una, economisand astfel 100 de lei.

Promotia este ideala acum, deoarece puteti opri una pentru dumneavostra si puteti face cadou o alta tigaie Dry Cooker unei prietene. Sau va puteti cupla impreuna cu o cunostinta si la pret de una cumparati doua tigai Dry Cooker, una pentru fiecare, iesind astfel mai ieftin si la taxele de curierat.

Incaltamintea WalkMaxx
Bocancii, cizmele, ghetele, sabotii, sandalele sau pantofii Walkmaxx intra la reducere. La fel si Walkmaxx Sporty si Walkmaxx Maxxtone. Preturile la aceste articole de incaltaminte marca Walkmaxx au discounturi in ianuarie incepand cu 13% si terminant cu cea mai mare reducere de 45 %.

Aparatul pentru gatit sanatos, rapid si economic Express Multi Cooker este si el redus de magazinul TopShop. Reducerea este de 20%, adica economisesti 100 de lei.

La cumapararea masinii de cusut Sew Whiz, TopShop va ofera cadou un fier de calcat de 1600 de Wati cu o valoare de 70 de lei.

Toate promotiile TopShop. Clic pe poza pentru detalii.


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 11:07 Categorii:

1 comentarii:

  1. Fiind indus in eroare de reclama mincinoasa am cumparat in 25.09.2015 o pereche de pantofi de inalta calitate fitness black 2.0 pret 199 lei de la Walkmaxx,in mai putin de 40 de zile talpa este roasa si gaurita iar captuseala interioara din dreptul calcaiului a disparut si acum este o gaura,precizez ca am parcurs pe jos in fiecare zi 5 km.Aceasta este calitatea Walkmaxx.Am scris si pe adresa Walkmaxx.ro dar nu a aparut nimic ,acolo fiind 3 comentarii elogioase menite sa induca in eroare.

    RăspundețiȘtergere

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.