sâmbătă, 5 ianuarie 2013

Ebook Reader Amazon Kindle Paperwhite la evoMAG


Noul Ebook Reader Amazon Kindle Paperwhite este acum disponibul in magazinul evoMAG. Descriere si pret pentru noul ebook reader de la Amazon.

Cu o rezolutie de neegalat noul Ebook Reader Amazon Kindle Paperwhite are un display care ofera cu 62% mai multi pixeli facand textul si imaginile mult mai clare. Are memorie interna de 2 GB si un display de tip E Ink Pearl cu lumina incorporata.
Pret Ebook Reader Amazon Kindle Paperwhite
Noul Ebook Reader Amazon Kindle Paperwhite este disponibil in magazinul evoMAG la pretul de 799 Lei.Vezi si pretul la eBook Kindle Paperwhite cu 3G in magazinul EMAG.ro


Detalii Ebook Reader Amazon Kindle Paperwhite

Rezolutie de neegalat
Display-ul Paperwhite ne ofera cu 62% mai multi pixeli, iar in mod exceptional textul si imaginile sunt foarte clare. Ecranul Kindle Paperwhite are contrast cu 25% mai mare. Textul este clar, intunecat pe un fundal alb, stralucitor care face ca citirea sa fie perfecta.

Lumina incorporata
Paperwhite ghideaza lumina de sus si nu proiecteaza lumina direct in ochii tai, reducand astfel oboseala. Puteti ajusta luminozitatea ecranului pentru a crea o experienta de lectura perfecta in toate conditiile de iluminare.

Viata bateriei nu este compromisa
O singura incarcare mentine bateria pana la opt saptamani, bazat pe o jumatate de ora de lectura pe zi cu wireless oprit si setarea luminii pe 10. Puterea noastra de inovatie tehnologica si de management va permite sa lasati lumina pornita tot timpul pentru cel mai bun contrast posibil, fara a sacrifica viata a bateriei.


Conceput pentru citit
Spre deosebire de un display cu iluminare de fundal, Kindle Paperwhite ghideaza lumina spre suprafata ecranului e-ink de mai sus, astfel ca niciodata lumina nu va stralucii direct spre ochii tai, permitandu-va sa cititi confortabil.

Albul perfect echilibrat
Am lucrat pe Kindle Paperwhite peste doi ani pentru a perfectiona uniformizarea luminii incorporate, aplatizand un cablu de fibra optica intr-o foaie pentru a asigura o distributie perfecta de lumina. Design-ul nostru foloseste ca modele optice scara nanometrica , pentru a permite un control strict asupra directiei de lumina. Bucurati-va de lectura cu uniformitatea luminii exceptionale si a albului uniform echilibrat pe tot ecranul.

Luminozitate reglabila
Ochii tai se adapteze la cantitatea de lumina din jur, asa ca vei prefera lumina dimmer atunci cand citesti intr-un cadru intuneric. Puteti regla luminozitatea de pe Kindle Paperwhite de la luminozitate minima la luminozitate maxima astfel incat sa puteti citi confortabil in orice moment a zilei.Titlurile Kindle exclusive
Peste 180.000 de titluri Kindle exclusive, care nu se gaseasc oriunde in alta parte, inclusiv carti scrise de autori best seller, cum ar fi Kurt Vonnegut, Stephen Covey, Borowitz Andy, si McQuestion Karen.

Cumparati o data, Cititi Pretutindeni
Bucurati-va de continutul achizitionat oriunde ati fii. Cartile Kindle pot fi citite pe Kindle, iPhone, iPad, dispozitive Android, BlackBerry, Mac, PC, browsere web sau cu aplicatii gratuite de lectura.

Carti gratuite in Domeniul Public
Milioane carti sunt disponibile gratuit in domeniul public.


X-Ray
Exclusiv pe Kindle, explora cu o singura apasare, si vei vedea toate pasajele dintr-o carte, idei, personaje fictive, istorice figuri, locuri sau subiecte de interes.

Timpul in care citim
Timpul in care citim este o caracteristica noua pentru Kindle Paperwhite si te ajuta sa stii cat timp va lua pentru a termina un capitol sau o carte. Timpul pentru a citi este bazat pe viteza de citire si este actualizat in mod constant ca viteza. Cu aceasta aplicatie, nu a fost niciodata mai usor sa ne decidem cand sa incepem un nou capitol sau sa terminam capitolul de lectura.

Dimensiune reglabila a textului
Concepetiva propria experienta de lectura perfecta prin personalizarea dimensiunii textului pentru a se potrivi gusturilor dumneavoastra. Alegeti din opt dimensiuni de text pentru a preveni ochii obositi.Specificatii Ebook Reader Amazon Kindle Paperwhite

Display
Tip: E Ink Pearl cu lumina incorporata
Dimensiune (inch): 6
Rezolutie: 600 x 800

Specificatii
Format suportat: Kindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, unprotected MOBI, PRC natively, HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP
Capacitate interna: 2GB
Interfata: USB 2.0
Autonomie: Wireless off: 2 luni

Caracteristici fizice
Dimensiuni (mm): 169 x 117 x 9.1
Greutate (g): 222Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 08:38 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.