luni, 14 ianuarie 2013

Cupoane de reducere in magazinul E-Galaxy.ro

Magazinul online de electrocasnice E-Galaxy pune la dispozitia vizitatorilor site-ului nostru 5 cupoane cadou care reduc pretul la 5 produse din magazin.
Seria cuponului de reducere se intruduce dupa ce ati adaugat in cos produsele si apasati butonul recalculare.

Cupoanele au reduceri de 100 de lei, de 200 de lei si de 10% si sunt valabile doar in perioada 14 - 19 ianuarie 2013.


Iata produsele care se pot cumpara cu cele 5 cupoane si codurile care trebuie folosite:

Aspirator cu Abur Polti Vaporetto Lecoaspira Friendly  - valoare cupon: 200 de lei

Cod cupon: leco200frdlY

Acesta aspiră praf şi mizerie , în stare solidă sau lichidă , captând în acelaşi timp acarienii şi bacteriile , fără a le elibera înapoi în aer. Aspiratorul cu abur Polti Vaporetto Lecoaspira spală şi igienizează toate tipurile de suprafeţe , cu ajutorul aburului , neavând nevoie de agenţi chimici de curăţare , putând ajunge până şi în cele mai inaccesibile colţuri. Aspiratorul cu abur Polti Vaporetto Lecoaspira curăţă geamurile instantaneu şi perfect , precum şi suprafeţe foarte delicate şi greu de curăţat , cum ar fi canapele, covoare şi saltele.

Detalii si pret in mag. E-Galaxy



Automat de Cafea Profesional Gaggia Titanium - valoare cupon: 200 de lei

Cod cupon: gt2001401

Cu aspectul său elegant şi lista de caracteristici , Automatul Profesional Gaggia Titanium surclaseaza orice alt super-automat disponibil. Un elegant panou frontal din oţel inoxidabil si o carcasa durabila tot din otel inoxidabil fac din Gaggia Titanium o masina de cafea cu caracteristici de invidiat .Gaggia Titanium este dotata cu 2 boilere ceea ce permite prepararea rapida (Rapid Steam) de cafea si Cappucino sau Latte Machiatto fara sa mai asteptam minute pretioase.

Detalii si pret in mag. E-Galaxy



Masina de Spalat Rufe  Hotpoint  - valoare cupon: 100 de lei

Cod cupon: wDg1008640euB

Masina de Spalat Rufe cu Spalare si Uscare Hotpoint WDG 8640B EU
Masinile de spalat rufe cu tehnologia Echotech de la Hotpoint asigura o eficienta si performanta maxima si un consum redus de energie atat pentru spalare cat si pentru uscare

Masinile de spalat Hotpoint sunt dotate cu motoare trifazate cu un sistem inovativ de suspensie care absoarbe toate vibratiile generate in timpul functionarii pentru a asigura o silentiozitate maxima .

Detalii si pret in mag. E-Galaxy



Dozator de Apa pentru Birou - valoare cupon: 10%

Cod cupon: Wtd451401

Dozatorul de apa este dotat cu functii de racire si incalzire .Este ideal pentru orice spatiu , fie el birou sau bucatarie , deoarece se poate pozitiona pe orice suprafata sau mobila datorita dimensiunilor sale reduse.

Dozatorul de apa este compatibil cu toate tipurile de bidoane de apa de pe piata .Are in dotare si un accesoriu multifunctional care faciliteaza functionarea dozatorului cu orice bidon de apa . Daca doresti sa nu depinzi de un anumit distribuitor de apa sau de un anumit tip de apa , ai gasit solutia .

Detalii si pret in mag. E-Galaxy



Blender Profesional Horeca - valoare cupon: 10%

Cod cupon: B255628Hs

Blender Profesional Horeca ideal pentru : bar restaurant , fast-food, cafenele sau alte locatii din bransele horeca si gastro .
- lame din otel inoxidabil
- protectie termica a motorului
- protectie la supracurent
- viteza variabila / buton impuls
- sistem electronic pentru controlul vitezei
- ventilator pentru racirea motorului

Detalii si pret in mag. E-Galaxy




Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 09:49 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.