marți, 29 ianuarie 2013

Catalogul cu idei de cadouri pt Sfantul Valentin - FunGift



Mai avem doua zile pana intram in februarie, luna iubirii si a indragostitilor si magazinul FunGift s-a grabit sa faca un catalog dedicat zilei de Sfantul Valentin.


Catalogul are 30 de pagini pline cu idei de cadouri pentru indragostitii care "trebuie" sa faca un cadou persoanei iubite.


In catalogul dedicat indragostitilor gasiti idei de cadouri precum: perne in forma de inimioare, cani cu mesje de iubire, pixuri rosii si capat in forma de inimiora, pixuri in forma de ruj, cercei si pandantive in forma de inima, diverse modele de inele si coliere.





Am selectat si noi pentru dvs cateva cadouri de Sfantul Valentin care ni s-au parut mai interesante:

Rama foto metalica de birou - pret 5 lei


Rama foto de birou, din metal, la un pret excelent.

Datorita dimensiunilor speciale este rama foto ideala pentru birou: nu va ocupa mult spatiu si iti va aduce aminte in fiecare zi de cei pe care-i iubesti.


Cumpara cadou

Inima fierbinte - pret 11 lei


Inima fierbinte se incalzeste ca prin magie cu un simplu click. Este cea mai sincera dovada a sentimentelor tale fierbinti. Este cel mai HOT cadou pentru indragostiti.

Inima fierbinte se incalzeste imediat la aproape 55 de grade cu o simpla indoire a bucatii de metal din interiorul ei. In timpul incalzirii se produce un efect de cristalizare a lichidului continut, efect reversibil la scufundarea inimii fierbinti pentru cateva minute in apa fiarta. Inima fierbinte se pastreaza calda peste jumatate de ora.


Cumpara cadou

Cutiuta de bijuterii carte - pret 12 lei


O maniera romantica de a oferi un cadou persoanei iubite! Doua inimioare unite pe coperta cartii si povestea voastra va scrie istorie!

Cutiuta pentru bijuterii din catifea in forma de carte.

Dimensiuni: 5 x 4,5 x 3,5 cm


Cumpara cadou

Catuse rosii - pret 21 lei


  Romantice, sexy sau chiar "naughty" catusele rosii sunt confortabile dar mai ales sigure: pot fi deschise oricand cu o simpla apasare a unui resort.
  Sunt din metal, cu material textil de protectie a incheieturilor si se pot inchide sau deschide extrem de usor. Catusele se deschid cu ajutorul cheitei dar si prin simpla apasare a unui buton.
  Catusele rosii sunt un cadou haios ideal pentru nunta sau luna de miere ori pentru un cuplu plin de pasiune.

Dimensiuni catusa: 10 x 8 x 2 cm.


Cumpara cadou


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 14:09 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.