joi, 13 decembrie 2012

Televizor LED 3D Samsung 40ES6100, Smart TV, 101 cm - recomandare

Perfect pentru sufrageria dvs datorita diagonalei de 101 cm, televizorul LED 3D Samsung 40ES6100 este un produs de calitate fabricat de cea mai in voga companie producatoare de televizoare din lume la ora actuala.

Pretul acestui televizor ajunge la 3.100 de lei in magazinul online EMAG, asa ca sa vedem ce cumparati de acesti bani care nu sunt totusi putini.


In primul rand, televizorul foloste pentru ecran tehnologia Led care in comparatie LCD -ul mareste durata de viata a ecranului si permite subtierea televizorului in sine. Este Full HD cu o rezolutie de 1920 x 1080 ceea ce inseamna ca puteti vedea programele si filmele la cea mai mare calitate posibila la ora actuala la televizoare.



Receptie
Are tunner digital DVB-T, DVB-C incorporat astfel ca receptionarea programelor digitale este floare la ureche. Redarea video se face in sistemele PAL sau SECAM.

Tehnologia 3D
Televizorul LED 3D Samsung 40ES6100 este 3D, asa ca orice program care transmite in 3D poate fi vazut in modul 3D cu ajutorul ochelarilor speciali inclusi in pachet - 2 perechi. Dar cum nu prea exista la noi programe care sa transmita in 3D este bine ca televizorul are incorporat in el un convertor care transforma imaginile din 2D in 3D.

Connect Share Movie
Televizorul este dotat cu 3 porturi USB la care se poate conecta fie un stick, fie un hard disk extern. Are incorporat si un player multimedia care poate reda de pe stick sau hard disk muzica, filme si poze. Mai are si 3 porturi HDMI care fac posibila conectarea calculatorului la el la o calitate net superioara VGA-ului.


Smart TV
Fiind Smart Tv , televizorul se poate conecta la retea si astfel se poate naviga pe internet cu ajutorul browserului web gata instalat. Conectarea la retea se poate face si wireless deoarece televizorul are inegrata in el tehnologia Wireless. In plus este dotat cu o interfata Smart Hub care permite o navigare usoara printre aplicatiile web gata instalate in el.
Televizorul vine si cu o telecomanda speciala "Smart Phone Remote" care poate fi folosita ca mouse la navigarea cu browserul pe web sau la navigarea prin interfata Smart Hub.

Audio
La partea audio televizorul dispune de doua difuzoare de 10 W fiecare si permite decodarea sunetului de tip: DTS 2.0, Dolby Digital Plus, Digital Noise Filter, DTS 2.0 + Digital Out, SRS TheaterSound HD, Auto Volume Leveler, Dolby Digital Pulse.

Caracteristici generale
Televizorul LED 3D Samsung 40ES6100 consuma aproximativ 63 W pe ora. Dimensiunile lui sunt: latime 926,8mm, inaltime 553,4 mm si o grosime de 46,3mm. Greutatea este de 11,6 kg.

Recomandare si pret
Acum dvs trebuie sa va faceti calculul si sa vedeti daca merita banii, dar la ce ofera acest televizor eu cred ca merita sa-l achizionati daca dispuneti de suma respectiva.

Pretul televizorului in magazinul online EMAG este de 3.100 de lei si are o garantie de 24 de luni.

Mai multe detalii televizor in magazinul EMAG


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 21:16 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.