joi, 20 decembrie 2012

Reduceri la colectia toamna - iarna in magazinul 3 Suisses


Magazinul online 3 Suisses face reduceri la imbracamintea din colectia toamna - iarna 2012/2013. Reducerile de pana la 40% se aplica la hainele pentru femei, haine pentru barbati si copii si pentru articolele de casa.

Aceste reduceri de preturi se potrivesc perfect cu perioada sarbatorilor de iarna cand fiecare se duce la o petrecere si are nevoie de o haina sau de incaltaminte noua.



Deci doamnelor si domnisoarelor iata un exemplu de reduceri la rochii - rochii pe care le puteti purta la petrecerea de Craciun sau de revelion. Clic pe poza pentru a vedea reducerile la rochii.

Clic pe poza pentru a vedea reducerile la rochii


Domnilor, iata un exemplu de reduceri la sacouri, geci si jachete.  Clic pe poza pentru a vedea reducerile la mantouri şi sacouri.

Clic pe poza pentru a vedea reducerile la mantouri şi sacouri

Doamnelor si domnilor, iata un exemplu de hainute pentru copii vostrii. Clic pe poza pentru a vedea reducerile pentru copii.

Clic pe poza pentru a vedea reducerile pentru copii


Nu stim pe ce durata se intinde campania de reduceri asa ca ar fi bine sa intrati si sa vedeti daca va aranjeaza vreo reducere.

Mai precis, iata la ce articole de imbracaminte se aplica reducerile:
La imbracamintea pentru femei intra la reducere urmatoarele articole: tricouri si bluze, pulovere si jachete, camasi, pantaloni, fuste, rochii, mantouri si sacouri, lenjerie, incaltaminte, accesorii si articole sport.



La imbracamintea pentru barbati intra la reducere urmatoarele articole: tricouri si bluze, pulovere si jachete, camasi, pantaloni, mantouri si sacouri, lenjerie, incaltaminte, accesorii, haine de lucru si articole sport.



La imbracamintea pentru copii sunt reduceri la articolele pentru fete, baieti si bebelusi.



La articolele pentru casa intra la reducere produse pentru camera, baie, sufragerie, perdele si draperii.



Happy shopping!!!



Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 11:17 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.