duminică, 9 decembrie 2012

Ce sunt produsele resigilate de la eMAG

Magazinul online eMAG.ro baga la vanzare tot timpul sub denumirea de "Produse resigilate", produse care din anumite motive au fost deschise si apoi resigilate.




Trebuie sa stiti ca produsele resigilate de la eMAG au mici probleme, in general de ordin estetic cum ar fi: mici zgarieturi, urme de atingere sau de utilizare, pixeli defecti (stinsi), etc. In plus datorita resigilari lor de catre angajati, cutia produsului poate sa nu contina toate accesoriile originale, documentatia, cd-uri cu drivere sau parti din ambalajul original.
Astfel, va trebui sa fiti foarte atenti la defectele pe care magazinul le are afisate in pagina produsului, deoarece returnarea produsului nu se aplica pentru problemele specificate pe site.


Vezi produsele resigilate de la eMAG


Iata mai jos ce spune eMAG despre produsele resigilate
Produsele resigilate sunt produse functionale, testate si verificate de catre tehnicienii nostri, ale caror ambalaje au fost deschise. Aceste produse pot prezenta mici probleme estetice, cum ar fi urme de atingere sau de utilizare.
Datorita faptului ca produsele au fost resigilate din diverse motive, exista posibilitatea ca pachetul sa nu contina toate accesoriile originale, documentatia, cd-uri cu drivere sau parti din ambalajul original. Accesoriile care asigura functionalitatea produsului (ex.: alimentator) sunt prezente intotdeauna.

Date fiind natura acestor produse si reducerile substantiale de pret fata de produsele similare sigilate, garantiile oferite nu acopera aceeasi perioada ca la produsele noi, sigilate. Perioada de garantie este specificata pentru fiecare produs resigilat in parte. Conditiile de utilizare, manipulare si transportare a unui produs resigilat sunt aceleasi ca cele de la produsele sigilate.

Produsele resigilate nu beneficiaza de eventualele promotii care insotesc produsele noi.

Recomandam verificarea imediat dupa receptie a acestor produse. Nu se accepta returul produselor pentru accesorii lipsa sau pentru alte motive care sunt prezentate in starea produsului. Pentru aceasta categorie de produse, contravaloarea se returneaza doar in urmatoarele conditii:

   - produsul se defecteaza in perioada de garantie prevazuta;
   - defectul nu poate fi remediat intr-un interval de 30 de zile lucratoare;
   - produsul defect nu poate fi inlocuit cu un produs similar.

Nota:
Produsele resigilate pot fi achizitionate cu plata prin credit.
Produsele resigilate beneficiaza de 30 de zile drept de retur!

sursa: info.emag.ro



Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 21:27 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.