luni, 26 noiembrie 2012

Cum se face livrarea comenzilor la Emag.ro

Produsele comandate de pe Emag.ro se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Comenzile cu valoarea totala mai mare de 90 RON (tva inclus) beneficiaza de livrare gratuita.
Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 90 RON (tva inclus) si care au mod de livrare curier se va aplica un cost de transport in valoare de 11.99 ron (tva inclus).
Nu se aplica costul de transport pentru livrarile din Showroom-uri si punctele de livrare Flanco.In cazul stornarii comenzilor sau Retur prin Extragarantie, costul de transport nu se storneaza.

Intra in magazinul Emag

eMAG Marketplace

Livrarea produselor achizitionate de la partenerii nostri din eMAG MarketPlace se face direct de catre acestia, exclusiv prin curier rapid. Nu se pot face livrari la Showroom-urile eMAG sau la sediul partenerului.

Sursa: info.emag.ro


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 21:03 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.