sâmbătă, 1 decembrie 2012

Cum poti face retur de produse la eMag

Daca ati cumparat produse din magazinul online de electronice eMAG si doriti sa le returnati, iata modalitatile prin care acest lucru se poate face:

Viziteaza magazinul online eMAG
Puteti solicita returul produselor livrate, daca va aflati in una dintre situatiile de mai jos
Procedura de urmat, in orice caz, este urmatoarea:
Solicitarea de retur se face prin completarea formularului de Pick-Up & Return , in urma careia veti primi un numar de retur - numar RMA. In ambele cazuri - returnarea produsului direct la sediul eMAG sau prin curierat rapid - este obligatorie prezentarea Numarului RMA.


Schimbarea produselor cu display LCD ce prezinta pixeli inactivi
Pentru produsele cu display LCD incorporat (monitoare, notebookuri, televizoare, camere foto-video), eMAG.ro ofera clientilor sai posibilitatea de a solicita inlocuirea cu un alt produs, in situatia in care pentru produsul achizitionat numarul de pixeli inactivi este mai mare decat 1. Solicitarea de schimbare trebuie facuta in maxim 24 de ore de la data achizitiei.


Puteti solicita returul de produse pentru urmatoarele situatii:

- Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site 
Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de eMAG.


- Produse nefunctionale in primele 24 de ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari 
Daca produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la receptia efectiva, ridicarea de la sediul eMAG sau receptia la domiciliu prin curier - puteti reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un produs nou.
Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.


- Produse ce v-au fost livrate gresit
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de eMAG.


- Produse defecte in perioada de garantie 
Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi returnate in Centrul de Service eMAG daca a fost emis pentru ele un Certificat de Garantie eMAG. ( vezi aici detalii)
Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi prezentate intr-un centru de service al producatorului daca a fost emis pentru ele un Certificat de Garantie din partea producatorului. ( vezi aici detalii)

NOTA
In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.


- Returnarea produselor resigilate 
Recomandam verificarea imediat dupa receptie a acestor produse. Nu se accepta returul produselor pentru accesorii lipsa sau pentru alte motive care sunt prezentate in starea produsului. Pentru aceasta categorie de produse contravaloarea se returneaza doar in urmatoarele conditii:

- produsul se defecteaza in perioada de garantie prevazuta;
- defectul nu poate fi remediat intr-un interval de 15 zile lucratoare;
- produsul defect nu poate fi inlocuit cu un produs similar.

sursa: info.emag.ro


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 08:29 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.