joi, 1 martie 2018

11 zile de reduceri la Flanco - 1 - 11 martie

Odata cu venirea calendaristica a primaverii, magazinul online Flanco vine cu promotia numita "Flanco, furnizorul oficial de zambete" care aduce 11 zile de reduceri si oferte uimitoare la telefoane smartphone, laptopuri, calculatoare, monitoare, televizoare, electrocasnice mici si mari si aparatura audio, foto si video.



Promotia magazinului Flanco se desfasoara in perioada 1 - 11 martie 2018, iar reducerile si ofertele sunt valabile in limita stocurilor disponibile.

Reduceri la laptopuri calculatoare si accesorii
Magazinul Flanco isi incepe oferta cu reduceri de pana la 40% la laptopuri, calculatoare, monitoare, imprimante, HDD-uri externe si memorii flash, routere si boxe.

Reduceri televizoare, audio, foto, video
Oferta Flanco continua cu reduceri de pana la 40% la televizoare, aparate foto si camere video, si aparatura audio precum soundbar-uri, casti si sisteme audio.

Reduceri la telefoane, tablete si Accesorii
In aceasta pagina veti gasi oferta cu reduceri pe care Flanco o face la telefoane smartphone, la tablete si accesorii precum ceasuri smart, acumulatori externi, ochelari VR, incarcatoare si selfie stick-uri.

Reduceri electrocasnice pentru bucatarie
Oferta Flanco cuprinde reduceri de pana la 50% la aparatura pentru bucatarie precum: blendere, storcatoare fructe, mixere, gratare, masini de facut paine, fripteuze, masini de tocat, plite electrice, cuptoare cu microunde, roboti de bucatarie, prajitoare, aparate pentru prepararea bauturilor si altele.

Reduceri la aparatura pt. Ingrijirea locuintei si tesaturilor
Oferta Flanco cuprinde reduceri de pana la 40% la aspiratoare normale si verticale, la statii si fiare de calcat si reduceri la masini de cusut electrice.

Reduceri la aparatura pt. ingrijirea personala
Oferta Flanco cuprinde reduceri de pana la 40% la epilatoare, aparate de tuns si de ras, placi de indreptat parul, perii electrice si ondulatoare, uscatoare de par si cantare de baie.

Reduceri electrocasnice incorporabile
Oferta Flanco cuprinde reduceri de pana la 50% la plite si cuptoare incorporabile, hote, masini de spalat vase si combine frigorifice.

Reduceri electrocasnice mari
Oferta Flanco cuprinde reduceri de pana la 40% la masini de spalat rufe si vase, combine frigorifice, frigidere normale si side-by-side, aragazuri si hote.


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 11:18 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.