joi, 7 noiembrie 2013

Ecco-Shoes.ro se alatura evenimentului Black Friday

Ecco-Shoes.ro

Magazinul online de incaltaminte Ecco-Shoes.ro ne anunta ca anul acesta se vor alatura din nou celui mai important eveniment din retail-ul online – Black Friday.

Magazinul ne anunta ca anul trecut evenimentul a fost un succes inregistrand vanzari de peste 10 ori mai mari decat intr-o zi obisnuita. Din pacate, anul trecut magazinul online Ecco-Shoes.ro s-a blocat pentru ceva vreme insa suntem asigurati ca s-au luat masuri si ca anul acesta se spera ca site-ul va sta in picioare si in plus, evenimentul Black Friday 2013 va fi prelungit pe toata durata weekend-ului, adica 29, 30 noiembrie si 1 decembrie.

Vezi când cade Black Friday România în 2021

Vezi Black Friday 2021 la Emag

Ecco-Shoes.ro are pregatite pentru aceasta "Vinere Neagra" reduceri de pana la 50% la peste 100 de modele de pantofi, ghete si cizme pentru femei, barbati si copii, dar si pentru articole de marochinarie si genti.
Se spera ca nu vor avea probleme cu stocul insa reprezentantii magazinului recunosc ca stocurile sunt totusi limitate.



Despre Ecco-Shoes.ro
www.ecco-shoes.ro este site-ul official in Romania al brandului ECCO, fondat in 1963, in Bredebro (Danemarca), de catre Karl Toosbuy si este unul dintre primele 3 cele mai mari branduri de incaltaminte din lume.

Filosofia mărcii ECCO porneşte de la ideea că încălţămintea trebuie să se adapteze piciorului şi nu invers. Misiunea ECCO este să ofere încălţăminte confortabilă, cu stil şi de calitate superioară.

ECCO produce incaltaminte pentru femei, barbati si copii din gama casual, business, outdoor si sport.

ECCO este singurul brand de incaltaminte din lume care controleaza intregul proces de fabricatie: de la selectarea materiei prime si pana la livrarea catre consumatorul final. Astfel, ECCO are 3 tabacarii proprii unde produce piele, atat pentru consumul propriu, cat si pentru alte branduri celebre cum ar fi Luis Vuiton. Incaltamintea ECCO este produsa in fabrici proprii in Danemarca, Slovacia, Portugalia, Indonezia, Tailanda si China. In plus, mai detine si o retea de peste 1,200 de magazine monobrand ECCO in peste 100 de tari din lume''.

Pana la Black Friday mai este ceva timp asa ca puteti vizita magazinul si vedea Colectia Noua Toamna/Iarna 2013

Ecco-Shoes.ro


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 19:06 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.