marți, 5 noiembrie 2013

Black Friday in 2013 la electronice

In 2013, Black Friday va cadea pe 29 noiembrie, ultima zi de vineri din luna aceasta.

Toti ne dorim produse electronice, fie ca sunt gadgeturi sau electronice si electrocasnice de care avem nevoie prin casa. Pretul lor nu intotdeauna este pe placul nostru si de multe ori, reducerile si promotiile din magazinele online ne ajuta sa ne cumparam ceea ce ne dorim.

Vezi când cade Black Friday România în 2021

Vezi Black Friday 2021 la Emag

Unul din magazinele online cele mai mari din Romania este Emag.ro care de-a lungul anului ofera cele mai apetisante promotii si reduceri. Tot Emag este magazinul de la care se asteapta sa vina cu cele mai mari reduceri de Black Friday, fiind si magazinul care in fiecare an a rezistat cel mai bine avalansei de cumparatori care navalesc pe site in ziua de Black Friday.

Speram ca anul acesta se vor inscrie in Black Friday si cele 3 mari magazine care domina offline-ul: Altex, Flanco si Domo, astfel plaja de alegere sa fie mai mare si preturile cat mai mici.

Un alt magazin de electronice de la care asteptam mai mult este magazinul online Evomag.ro, care desi a participat anul trecut la Black Friday, site-ul sau mai bine zis serverele lor nu au facut fata facand imposibila in unele momente intrarea in magazin.

MarketOnline.ro, tot un magazin de electronice, suntem siguri ca anul acesta vor participa din nou. Speram ca serverele lor sa reziste mai mult.

Asteptam inscrierea in Black Friday 2013 si a magazinului F24.ro, cel mai mare magazin online de aparatura foto si video. Asteptam de asemenea reduceri apetisante.

Nu uitam nici de ClickShop.ro, magazinul celor de la Romtelecom, care este in primele 10 magazine online de electronice din tara. Asteptam sa vina si ei cu oferte deosebite pentru Black Friday.

Speram sa se inscrie in cursa promotiilor de Black Friday si magazinele Pcfun.ro, Electrofun.ro si PC Garage.

Pe masura ce se apropie 29 noiembrie, vom reveni si noi cu o lista destul de larga (speram) de magazine online care sa aiba promotii speciale si special pentru Black Friday.


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 22:01 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.