miercuri, 28 noiembrie 2012

Modalitati de plata pe magazinul online eMAG

Magazinul online cu produse electronice eMAG, va pune la dispozitie mai multe modalitati de plata a produselor. Aceste moduri de plata sunt: Plata in numerar, Plata folosind cardul la ridicarea produselor din showroom, Plata online folosind cardul, Ordin de plata, Plata in rate si Plata prin card cu rate fara dobanda.


Din pacate in magazinul eMag plata prin Pay Pal nu este posibila. Pentru magazine online de electronice care folosesc si plata prin Pay Pal vedeti link-ul.






Madalitatile de plata la eMag detaliate:

Plata in numerar
Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul eMAG. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata folosind cardul la ridicarea produselor din showroom
La ridicarea produselor de la sediul eMAG, se poate plati cu card bancar emis sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul terminalului POS existent.

Atentie!
In cazul in care cardul nu are activata optiunea de introducere a codului PIN in momentul platii, este necesar ca persoana care efectueaza plata sa fie posesorul cardului si sa se legitimeze cu actul de identitate. Se va verifica semnatura, care trebuie sa corespunda cu cea de pe card si cu cea de pe actul de identitate.


Plata online folosind cardul
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, eMAG.ro foloseste Credit Europe Bank.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Credit Europe Bank. eMAG.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Ordin de plata
Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de eMAG, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.

Nume firma: Dante International SA
Cont lei: RO38BRDE450SV88376004500, deschis la BRD Sucursala Mari Clienti Corporativi
Cod unic inregistrare: 14399840


Plata in rate
Rate online BRD - Credit "Super Util"
Incredibil! Prin credit "Super Util" de la BRD Finance cumperi mai mult decat aveai in plan, iar rata ramane la fel!
Pentru mai multe detalii, click aici.

Rate Online EFG - Credit Super Prompt
Numai folosind ratele online de la eMAG, puteti obtine rapid, usor si confortabil, produsele dorite, profitand de avantajele Creditului Super Prompt de la EFG !
Pentru mai multe detalii, click aici.

Plata prin card cu rate fara dobanda
Plata prin CardAvantaj
Folosind CardAvantaj beneficiezi de oferta in curs!
Pentru mai multe detalii, click aici.

Plata prin BonusCard Garanti
Folosind BonusCard beneficiezi de oferta in curs!
Pentru mai multe detalii, click aici.

eMAG Marketplace
Produsele ofertate de partenerii din eMAG Marketplace pot fi platite prin urmatoarele metode: Card online, Ramburs, Carduri cu rate fara dobanda, OP.


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 22:30 Categorii:

1 comentarii:

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.