vineri, 14 noiembrie 2014

WalkIn – Mari reduceri in perioada Black Friday 2014

La fel ca si celelalte magazine online, WalkIn va organiza evenimentul Black Friday pe 21 noiembrie 2014. Magazinul online cu incaltaminte de dama si pentru barbati WalkIn, va avea reduceri la pantofi, cizme, Ghete, espadrile, adidasi, platforme, balerini, sandale si botine.

De Black Friday magazinul online WalkIn-incaltaminte va avea transport gratuit la comenzile peste 199 de lei.




Iata ce ne spune WalkIn despre reducerile pe care le va face in ziua de Black Friday

Vinerea Reducerilor este o sansa unica pentru cei care vor sa achizitioneze diferite categorii de articole la preturi avantajoase. Perioada imediat urmatoare deschide sezonul cumparaturilor de Craciun, deci pregatiti-va pentru shopping!

Articole de incaltaminte promotionale pentru femei si barbati la WalkIn
Produsele promotionale sunt tot mai captivante pentru cei care doresc sa beneficieze de preturi reduse. Astazi, fenomenul Black Friday este intalnit si in magazinele online pentru ca tot mai multi dintre noi sa poata avea posibilitatea de a intra in posesia celor mai irezistibile articole vestimentare.

Vinerea Reducerilor stimuleaza pofta pentru cumparaturile online!
Magazinul online WalkIn deschide sezonul de Black Friday punand la dispozitia dumneavoastra o gama larga in materie de incaltaminte de dama si incaltaminte de barbati. Reducerile spectaculoase pe care WalkIn le propune sunt irezistibile, indiferent de tipul de incaltaminte pe care doriti sa il achizitionati. Atat domnii, cat si doamnele vor avea sansa sa isi completeze garderoba cu cele mai ravnite modele de incaltaminte, in conformitate cu trendul anului 2014.

Reduceri uluitoare la pantofii de dama in Vinerea Neagra
Profitati de ocazia pe care magazinul online WalkIn vi-o ofera de Black Friday si ganditi-va serios sa va accesorizati tinuta vestimentara cu una dintre fermecatoarele perechi de pantofi de dama din colectia actuala. Indiferent de preferinte, doamnele vor gasi aici pantofi cu toc stiletto, modele care sunt la mare cautare in domeniul fashion-ului sau pantofi cu toc clasic ce aduc un plus de eleganta oricarei tinute. De asemenea, cu ajutorul reducerilor de Black Friday aveti sansa sa deveniti posesoarea unei perechi de pantofi din lac sau din piele, cu talpa joasa sau inalta. Poti comanda online pantofii eleganti de culoare neagra, cu toc de 10 centimetri, accesoriu vestimentar ce nu ar trebui sa lipseasca din garderoba unei adevarate lady. Culorile sunt cele care spun multe despre personalitatea ta si in plus, culorile vii sunt in trendul anului 2014. Prin urmare, daca esti o persoana pasionala, alege o pereche de pantofi rosii, daca vrei sa iti arati maturitatea opteaza pentru o pereche de pantofi maro sau daca esti o persoana activa, ar fi ideal sa folosesti culori precum galben sau bej. De Black Friday magazinul online WalkIn aduce reduceri de nerefuzat!

La WalkIn reducerile la ghetele de dama sunt in toi!
Fie ca vreti sa adoptati pentru o tinuta eleganta, casual sau smart casual, fie ca va place stilul street wear, ghetele de dama de la WalkIn se vor imbina perfect cu vestimentatia duneavoastra si, totodata, va vor oferi confortul de care aveti nevoie. Acum veti avea ocazia sa realizati comenzi online in materie de incaltaminte pentru sezonul rece la cele mai impresionate preturi in perioada Black Friday. Ghetele de dama imblanite sunt in topul cautarilor in perioada anotimpului friguros. Si acum, cu ajutorul lichidarilor de stoc, ai ocazia sa cumperi ghete de dama la baza gleznei (ca de exemplu calduroasele ghete Frida, ghetele sport Lora) sau ghete peste gleza ( cum ar fi modelul Belona sau Grazia).

Oferte promotionale la cizmele de dama de la WalkIn in Vinerea Reducerilor
Colectia de incaltaminte pentru femei in materie de cizme intra in pragul ofertelor irezistibile cu ocazia prea-cunoscutului eveniment, Black Friday. Cautand in colectia cizmelor de dama a magazinului online WalkIn vei gasi acest tip de incaltaminte la preturi foarte mici, fie ca sunt din piele naturala, piele eco ,piele intoarsa sau cauciuc, lungi sau scurte, cu design animal print sau accesorizate cu diferite pietricele, catarame sau impriumeri. In plus, poti gasi ghete UGG calitative si convenabile. Nu poti rata ocazia sa fii in ton cu moda!

In Vinerea Neagra WalkIn ofera reduceri senzationale la stocul de balerini pentru dama
Balerinii sunt cele mai populare si practice tipuri de incaltaminte in randul doamnelor si domnisoarelor care doresc sa aiba o tinuta lejera, dar in acelasi timp eleganta. Achizitioneaza-ti si tu una dintre perechile de balerini existente in promotia de Black Friday pentru ca in sezonul calduros de anul viitor sigur vei avea nevoie de ei! In plus, balerinii nu se vor demoda niciodata si pot fi purtati la o tinuta office, eleganta sau casual. O pereche de balerini din piele lacuita merge perfect cu pantaloni si camasa office. La WalkIn gasesti modele de balerini care se preconizeaza a fi la mare cautare incepand cu anul viitor.


Lichidari de stoc la sandalele de dama
Feminitatea si rafinamentul va pot fi puse in evidenta cu o pereche de sandale cu toc sau cu platforma. Datorita existentei perioadei de Black Friday, cat si a existentei magazinului online WalkIn, veti beneficia de cele mai reduse preturi la sandalele de dama. Sandalele joase pot fi folosite pentru o tinuta comoda si pot fi purtate atunci cand mergeti la o plimbare prin parc, intr-o calatorie sau chiar si la job. WalkIn iti ofera o gama variata de astfel de sandale, de diferite tipuri si culori, accesorisate cu pietre, curele sau paiete. Insa, daca vrei sa fii mai deosebita, atunci sunt ideale sandalele cu toc sau cele cu platforma.

Black Friday aduce la WalkIn mari reduceri la incaltaminte sport de dama
Stilul street wear se practica din ce in ce mai mult, indiferent de varsta. Si, ceea ce trebuie specificat este faptul ca va fi la mare cautare si anul viitor. Asa ca profita acum de marile reduceri din magazinul online WalkIn, intrucat aici vei gasi modele in trend, colorate si diverse : poti opta pentru tenesi cu talpa joasa sau tenesi cu plaforma, espadrile sau sneakers. Alege sa fii diferita prin tinuta ta atunci cand ai chef sa iti petreci timpul liber intr-o maniera lejera si confortabila! Lumea modei a fost capatata de pantofii sneakers si au inceput sa fie purtati nu numai in activitatile sportive, ci si in activitatile de rutina. Astfel, pentru a fi si tu in pas cu moda profita de lichidarea de stoc din magazinul online WalkIn si achizitioneaza cele mai apreciate modele.

Oferte speciale la papuci si slapi de dama numai la WalkIn
Pentru cele care adora lucrurile pufoase, exista gama de papuci de casa de la WalkIn. Cu ocazia Black Friday puteti cumpara online papucii de casa in culori placute si calde, papuci amuzanti cu diferite personaje sau animalute dragalase. Toate astea se afla la cele mai avantajoase preturi pentru ca tu sa nu ai dificultati in ceea ce priveste bugetul lunar. De asemenea, orice femeie are nevoie de slapi, mai ales atunci cand merge la mare sau la piscina. Slapii sunt ideali pentru zilele caniculare, in momentele in care simti ca picioarul tau nu poate respira si simte nevoia de comoditate. Profita acum de promotiile magazinului online WalkIn si cumpara slapi la cele mai mici preturi!

Cumpara in Vinerea Neagra botine si platforme de dama la preturi senzationale!
O tinuta feminina si delicata va fi intotdeauna evidentiata de o pereche cu toc. Botinele pentru dama, cat si platformele sunt la moda in sezonul rece si mai mult decat atat, se afla la mari oferte in perioada Black Friday. Acest eveniment mult asteptat de cei care iubesc shoppingul si in special, shoppingul online, iti da sansa sa iti cumperi o pereche din aceste categorii pentru sezonul toamna-iarna si cu aceasta ocazie sa iti multiplici numarul de articole in propria garderoba. Botinele cu toc sau cu talpa ortopedica, negre, rosii, albastre, cu imprimeu de leopard, cu toc inalt sau toc mediu, iti ofera un plus de eleganta, intrucat sunt potrivite pentru o tinuta office sau casual. In garderoba ta intotdeauna se va gasi loc pentru un nou articol vestimentar, asa ca nu ezista si profita din plin cu Black Friday!

De Black Friday WalkIn ofera barbatilor propuneri avantajoase in materie de pantofi
Colectia de pantofi pentru barbati de la WalkIn include o gama variata de pantofi eleganti, office, casual, sport, din piele, piele intoarsa sau piele ecologica. Cu Black Friday este momentul perfect ca orice domn sa isi imbunatateasca stilul vestimentar intr-o maniera rapida si profitabila oricarui buzunar. Reducerile sunt senzationale si ar fi pacat sa nu fructificati in interesul vostru aceasta perioada. Pantofii pentru barbati, desi sunt niste accesorii vestimentare clasice, ei sunt foarte apreciati si se mentin in topul trendului actual. In magazinul online WalkIn, reducerile sunt atat de satisfacatoare incat nu te vei putea abtine sa nu iti cumperi ce iti doresti!

Vinerea Reducerilor este momentul perfect sa achizitionati ghete si mocasini barbatesti
Atat ghetele, cat si mocasinii pentru barbati sunt piese ideale pentru sezonul rece. Si, desi poti parea surprins, trebuie sa stii ca acum vei putea cumpara online, in ziua de Black Friday, la mici sume banesti. Intrucat vremea rece nu este tocmai prietenoasa, ai grija de sanatatea ta adoptand o tinuta optima pentru acest anotimp. Pentru asta, este mai mult decat necesar sa ai in garderoba ta o pereche de ghete imblanite, bocanci, ghete din piele rezistente pe timp de iarna, etc. In ceea ce priveste mocasinii pentru barbati, ei sunt in trendul ultimei perioade, asa ca te poti simti un adevarat fashionist fara sa depasesti limita bugetului de care dispui.

Cu Vinerea Neagra iti poti achizitiona slapi si papuci barbatesti pentru vara viitoare
Desi vara a trecut, acesta nu trebuie sa fie un motiv pentru a va impiedica sa va achizitionati o pereche de slapi sau de papuci pentru barbati, intrucat acestia reprezinta articole vestimentare care nu se vor demoda sezonul viitor. Asa ca nu ezita sa te pregatesti pentru sezonul festival provitand de reducerile oferite de magazinul online WalkIn cu ocazia Black Friday. De asemenea , poti opta sa porti slapii si pe timp de iarna ( in casa) sau poti opta pentru o pereche de papuci de casa comozi si caldurosi! Vino de Black Friday in magazinul online WalkIn si sigur nu vei avea cosul de cumparaturi gol!

Fii in trend achizitionand incaltaminte sport pentru barbati la preturi speciale!
Pentru ca incaltamintea sport se poate purta si iarna, de Black Friday puteti opta pentru o pereche de tenesi clasici si comozi. Sau daca sunteti un iubitor al sportului si obisnuiti sa jucati fotbal in timpul liber, magazinul online WalkIn va pune la discpozitie perechi de ghete de fotbal profesionale si in acelasi timp, rezistente. Tenesii albi se vor potrivi perfect unei tinute casual intrucat acesta este trendul anului 2014 in ceea ce ii priveste pe barbatii moderni si prin urmare, merita sa te afli si tu in aceasta categorie a barbatilor gentleman. Indrazneste sa fii moda ! Profita de ofertele pe care magazinul online WalkIn vi le ofera cu ocazia celebrarii acestui fenomen care s-a dezvoltat foarte mult in mediul online.

Sursa: magazin WalkIn 


Publicat de : Daniel Nicolae Daniel: 09:47 Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Categorii de magazine online

(81) (77) (55) (30) (140) (7) (15) (15) (3) (77) (20) (14) (5) (21) (487) (23) (26) (31) (5) (19) (8)

Despre Magazine online

Lista cu magazine online. Gaseste magazinul online din domeniul care te intereseaza. Afla care sunt magazinele online din care va puteti face cumparaturi pe internet.